ροή ειδήσεων

Ο "παππούς" από την Κρεμαστή που έγινε διάσημος μέσα από μια διαφήμιση της αεροπορικής εταιρείας "Aegean"!



Ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ της αεροπορικής εταιρείας "Aegean",... που παίζεται το τελευταίο διάστημα στις τηλεοράσεις, αποτέλεσε αιτία για έναν συντοπίτη μας να γίνει "το πρόσωπο της ημέρας"!

Μάλιστα, ο "Πετροπουλέας" από τότε που άρχισε να βγαίνει στον "αέρα" η διαφήμιση, δεν προλαβαίνει να ευχαριστεί συγγενείς και φίλους για τα καλά τους λόγια που φυσικά έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ.


Πρόκειται για τον κ. Ξενοφώντα Καταξενό, από την Κρεμαστή, που εδώ και πολλά χρόνια διαμένει στην πόλη της Ρόδου. Ο κ. Καταξενός, λοιπόν, ο οποίος είναι μέλος του ΚΑΠΗ της Ρόδου, (κι από κει τον εντόπισαν και τον επέλεξαν οι υπεύθυνοι του διαφημιστικού), όταν του έγινε η πρόταση δέχθηκε με μεγάλη χαρά για να συμμετάσχει στο διαφημιστικό. Κι όπως ο ίδιος λέει: "Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη την οποία αποδέχθηκα σχεδόν αμέσως".



Κάπως έτσι, λοιπόν, είχαν τα πράγματα, κι άρχισαν στη συνέχεια τα γυρίσματα. Τα οποία, όταν βγήκαν στον "αέρα", αναμφισβήτητα, αποτέλεσαν αιτία για να διαφημιστεί το νησί μας, αλλά κι ο "παππούς" "Βασίλης", κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Ο ίδιος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις συντάκτη της ιστοσελίδας μας ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο ίδιος αισθάνεται υπέροχα και ωραία, αφού μέσα απ΄ αυτή την προσπάθεια διαφημίζεται το νησί μας σ΄ όλη την Ελλάδα!


Διευκρίνισε φυσικά ότι δεν είναι... 100 χρόνων, κι ότι δεν έχει τόσο μεγάλη οικογένεια που φαίνεται στη διαφήμιση, αλλά δύο παιδιά.

Όσον αφορά την "γυναίκα" του αυτή κατάγεται από τη Σύμη, η οποία, μάλιστα, συμπτωματικά είναι και η "παρτενέρ" του σε χορευτικές εμφανίσεις που κάνουν με το ΚΑΠΗ της Ρόδου.



Πάντως, εκείνο που αξίζει να αναφερθεί είναι το γεγονός, ότι ο κ. Ξενοφών Καταξενός, κερδίζει εύκολα τον συνομιλητή του, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο "χαμηλών τόνων", ο οποίος, στη ζωή του, πάλεψε και αγωνίστηκε πολύ σκληρά (ήταν κουρέας-κομμωτής), έχοντας πάντα σαν αρχή του το τρίπτυχο "δουλειά, δουλειά, δουλειά"! "Μόνο έτσι μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα στη ζωή σου", μας είπε χαρακτηριστικά.

Εμείς, πάντως, να του ευχηθούμε να τα εκατοστήσει και να τον δούμε σύντομα και σαν πρωταγωνιστή σ΄ ένα θεατρικό έργο που ετοιμάζει το ΚΑΠΗ Ρόδου, όπως ο ίδιος μας "αποκάλυψε".


(Επιμέλεια: Θανάσης Απόκοτος)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *