ροή ειδήσεων

Πανούσης: «Πολύ γρήγορα θα έχουμε θάνατο του δράστη»



Νεκρός θα είναι σύντομα ο 27χρονος Βούλγαρος παιδοκτόνος, είτε από το ίδιο του το χέρι είτε από κάποιον...

ή κάποιους εντός της φυλακής, προέβλεψε ο καθηγητής εγκληματολογίας και αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη το πρωί της Τρίτης.
Ο κ.Γιάννης Πανούσης σημείωσε μιλώντας στο RealFM ότι το φρικτό έγκλημα που εξιχνιάστηκε χτες «δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλώ μάλλον που ήταν και το παιδί τους –δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο. Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχει τίποτα να πεις. Ο ίδιος αν μπορέσει να πει κάτι…».
Ο κ.Πανούσης προέβλεψε μάλιστα ότι ο δράστης θα έχει σύντομα «κακό τέλος», μετά τα όσα έκανε: «Και ο ίδιος νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις… Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού, διότι δεν αντέχεται αυτό, ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό», ήταν η εκτίμηση του κορυφαίου εγκληματολόγου.
«Οταν σκοτώνεις την μάνα σου, το παιδί σου, με βιασμούς ή με τέτοιου είδους δολοφονίες, υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές - όπως και να το βάλετε, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Αρα, εγώ νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο και του δράστη», ήταν η εκτίμηση του υπουργού.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *