ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Να το διασκεδάσουμε στη Ρόδο»



Μετά την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού (98-71) στο ΟΑΚΑ.... ο Άρης Λυκογιάννης κάλεσε τον κόσμο της Ρόδου να διασκεδάζει μαζί με την ομάδα την πιθανότατα τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς.

«Το σκορ του πρώτο δεκαλέπτου (29-13) αποτυπώνει την εικόνα του παιχνιδιού. Νομίζω μπήκαμε χαλαροί, κάποια στιγμή χρεώθηκε και με 3 φάουλ ο Γουότερς κι αυτό επηρέασε την όλη λειτουργία μας. Η διαφορά ήταν υπερβολικά μεγάλη για να συνεχίσουμε. Τα πήγαμε καλύτερα στ' άλλα τρία δεκάλεπτα. Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει και κέρδισε δίκαια. Καλούμε τον κόσμο μας να 'ρθει και να διασκεδάσει μαζί μας το Σάββατο (16/5, 16:30/novasports 2) το τελευταίο παιχνίδι μίας χρονιά που κλείνει ιδανικά για εμάς» είπε στη συνέντευξη Τύπου της πρεμιέρας των playoffs της Α1 ο 46χρονος προπονητής του Κολοσσού Ρόδου.



Με τη σειρά του, ο Βασίλης Τολιόπουλος σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά, εμείς ήμασταν νωχελικοί. Στα επόμενα τρία δεκάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί, κάτι που ήταν κι ο πρωταρχικός μας στόχος. Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, κοιτάμε να το ευχαριστηθούμε, να γεμίσει το γήπεδό μας. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

gazzetta.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *