ροή ειδήσεων

Δεύτερη σύλληψη γνωστού επιχειρηματία για τη λίστα Λαγκάρντ


Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε και δεύτερη σύλληψη επιχειρηματία, το όνομα του οποίου ήταν στη λίστα Λαγκαρντ....

Πιο συγκεκριμένα, η Oικονομική Aστυνομία συνελήφθη για φοροδιαφυγή με βάση τις διασταυρώσεις της λίστας Λαγκάρντ, με αποτέλεσμα να πληρώσει το ποσό των 500.000 ευρώ και να μείνει ελεύθερος.
Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη (μετά από αυτή του Λεωνίδα Μπόμπολα) επιφανούς επιχειρηματία και μέλους μίας από τις πιο γνωστές οικογένειες της χώρας, με δυναμική παρουσία εδώ και δεκαετίες στο χώρο του επιχειρείν αλλά και σε κοσμικά events.
Μετά από τις σχετικές διασταυρώσεις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς από το 2000 έως το 2013, εντοπίστηκε απόκλιση 500.000 ευρώ μεταξύ των καταθέσεων στην ελβετική τράπεζα HSBC και δηλωθέντων εισοδημάτων.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και άλλο μέλος της ίδιας οικογένειας που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ και έχει βρεθεί στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων για φορολογικές οφειλές.
Οι Αρχές ήδη έχουν υποβάλει μηνυτήριες αναφορές και κατά άλλων γνωστών προσώπων που περιλαμβάνονταν στη λίστα Λαγκάρντ και ελέγχθηκαν, τα οποία έχουν πλέον την επιλογή ή να πληρώσουν ή να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *