ροή ειδήσεων

Οι αγαπημένοι προορισμοί των Ρουμάνων στην Ελλάδα: Θάσος, Κρήτη, Ρόδος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα και Κως



Την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και την Κω προτιμούν για τις διακοπές τους...
στην Ελλάδα οι Ρουμάνοι τουρίστες, ενώ νέοι προορισμοί προσελκύουν το αυξανόμενο ενδιαφέρον τους είναι η Λευκάδα, η Πάργα, η Σκιάθος και τα Καμένα Βούρλα, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα ο τουρ οπερέιτορ που οργανώνει τσάρτερ πτήσεις Christian Tour.

Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, η απόλυτη κερδισμένη πέρυσι σε σχέση με τον τουρισμό από τη Ρουμανία ήταν η Θάσος και, σύμφωνα με τις ενδείξεις, η τάση αυτή θα συνεχιστεί και μέσα στο 2015.

Η μέση τιμή διακοπών στην Ελλάδα έχει μειωθεί σε σύγκριση με πέρυσι και το κόστος διανυκτέρευσης είναι χαμηλότερο συγκριτικά με πέρυσι κυρίως εξαιτίας των εκπτώσεων που εφαρμόζονται στις πρόωρες κρατήσεις οι οποίες γίνονται μέχρι και το τέλος Απριλίου ή τα μέσα Μαϊου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Christian Tour, Marius Pandel, είπε: «Οι εκπτώσεις στις τιμές για την περίοδο των πρώιμων κρατήσεων σε ορισμένες περιπτώσεις είναι μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες περυσινές. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που το 2015 οι Ρουμάνοι τουρίστες αγόρασαν περισσότερες διακοπές και πολύ νωρίτερα συγκριτικά με το 2014. Την ίδια ώρα, μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τα οφέλη που προσφέρουν τα ομαδικά ταξίδια. Μέχρι φέτος, η ζήτηση για ομαδικά ταξίδια που καταγράφαμε συνήθως αφορούσαν δύο ή τρεις οικογένειες οι οποίες δεν πληρούσαν τις ελάχιστες προϋποθέσεις να επωφεληθούν από τις προσφορές για ομαδικά ταξίδια, όμως το 2015 ξεκινήσαμε να λαμβάνουμε αιτήσεις από ομάδες που αποτελούνται από 15 έως 250 άτομα. Οι ρουμάνοι τουρίστες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μαθαίνουν κάτι νέο κάθε χρόνο και συνεχώς ζητούν να ταξιδέψουν σε διαφορετικό προορισμό ή να μείνουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία».

Η Christian Tour προσφέρει διακοπές στην Ελλάδα που κοστίζουν κατά μέσο όρο, και συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων και των εξόδων αερομεταφοράς, περί τα 500 ευρώ το άτομο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *