ροή ειδήσεων

Κως: Αηδία αυτοί οι μετανάστες, λένε οι βρετανοί τουρίστες και απειλούν ότι δε θα ξανάρθουν



Μισανθρωπισμός και παντελής έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη τραγωδία.... Μόνο αυτό μπορεί να ειπωθεί για το πρωτοσέλιδο της Daily Mail, όπου με λίγα λόγια μιλά για το κύμα προσφύγων που έχουν φθάσει στο νησί της Κω, λέγοντας ότι πρόκειται για "αηδία".
Το δημοσίευμα ξεκινά λέγοντας ότι οι πρόσφυγες από τη Συρία και το Αφγανιστάν που έχουν κατακλύσει την Κω (δημοφιλή προορισμό για τα φτηνά του τουριστικά πακέτα στους Βρετανούς) και την έχουν μετατρέψει σε "μια αηδιαστική τρύπα της κόλασης".


Την ίδια στιγμή που οικογένειες από τη Βρετανία, λέει το δημοσίευμα, προσπαθούν να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες στην παραλία, μερικά μέτρα πιο κει στήνονται πρόχειροι καταυλισμοί από μετανάστες που βρωμίζουν τα πάντα.
Το άρθρο συμπληρώνεται από τη μαρτυρία μιας νοσηλεύτριας από το Μάντσεστερ που έχει έρθει για διακοπές με το συνταξιούχο σύζυγό της, αλλά όπως λέει "ζει έναν εφιάλτη με τους απένταρους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα" και κάθονται έξω από τις ταβέρνες και κοιτούν τους τουρίστες που απολαμβάνουν τους μεζέδες τους.




Και να 'ταν μόνο αυτό; Οι Βρετανοί και Ολλανδοί τουρίστες αναφέρει το άρθρο αναγκάζονται να στέκονται στην ίδια ουρά με τους μετανάστες για ένα παγωτό.
Φυσικά όλο αυτό το παραλήρημα καταλήγει στο ότι το νησί μοιάζει με στρατόπεδο προσφύγων και ότι αν η κατάσταση δε διορθωθεί δεν πρόκειται να ξανάρθουν.

Η άρνηση της Βρετανίας να δεχθεί μετανάστες

Φυσικά καμία αναφορά δε γίνεται στην επίσημη άρνηση της Βρετανίας να δεχθεί την ποσόστωση που πρότεινε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ό,τι αφορά την υποδοχή μεταναστών εντός των κόλπων της Ε.Ε. και είχε ως στόχο να αλαφρύνει το "βάρος" που φέρουν οι χώρες εισόδου, όπως η Ελλάδα και η Ιταλία.

Οι Βρετανοί τουρίστες αηδίασαν με τους απένταρους μετανάστες, τους χαλάνε τις διακοπές τους, δε θα ξανάρθουν, οι αφγανές πλένουν τα ρούχα των μωρών τους στη θάλασσα, τα παιδιά τους είναι ξυπόλητα και βρώμικα, ενώ οι πατεράδες τους κοιτούν τον ορίζοντα, σκεπτόμενοι το ταξίδι τους προς την Αθήνα και στη συνέχεια γιατί όχι στη Βρετανία.


Η Daily Mail κάνει χρήση όλων των κλισέ της ξενοφοβίας και στη συνέχεια απειλεί με κυρώσεις. Δε θα ξανάρθουμε, λέει. Βέβαια καμία αναφορά δε γίνεται στις ακρότητες των βρετανών τουριστών στα ελληνικά νησιά, κανείς δε φαίνεται να θυμάται τα μεθυσμένα όργια στη Ρόδο, τις συμπλοκές και τις ζημιές που γίνονται από τους καθαρούς τουρίστες από τη Βρετανία.

Στο νησί της Κω, έχουν καταφθάσει τις τελευταίες μέρες πάνω από 1000 μετανάστες και ακόμα κι αν η χώρα μας είχε υποδομή για την υποδοχή τους (που δεν έχει) πάλι θα ήταν δύσκολο να διεκπεραιώσει τόσες υποθέσεις μέσα σε ένα διήμερο.

Βέβαια αυτό δεν απασχολεί τους καθαρούς Βρετανούς. Το θέμα είναι ότι πλήρωσαν το φτηνό πακέτο τους για τις διακοπές όνειρο και τώρα αναγκάζονται να δουν την πραγματικότητα κατάματα. How inappropriate!

newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/15 12:29

    Τα σχόλια του παραπάνω δημοσιεύματος μαλλον τα έγραψε η κυρά Τασία!!!!!!!!!!!!
    ΟΙ "ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ", ΟΛΟΙ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
    ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΡΚΑ, 5-10 ΓΥΝΑΙΚΟΠΕΔΑ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ,
    ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.
    ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΦΑΙΡΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.
    SOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/15 02:21

    Θα δωσω δικιο στον συντακτη του αρθρου στο μερος του "κοιτα ποιος μιλαει".Συμφωνω ομως και επαυξανω με τον προηγουμενο σχολιαστη για την εισβολη που δεχεται η πατριδα μας και οι εσωτερικοι εχθροι μας κρατανε αλυσοδεμενους με νομους και προπαγανδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/15 12:28

      και να σκεφτεις ότι αυτούς τους εφιάλτες ακόμα τους έχουμε στη βουλή αντί στη φυλακή!!!!! είμαστε άξιοι της τύχης μας

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *