ροή ειδήσεων

Εντατικοί έλεγχοι στη Μεσαιωνική Πόλη



Στους παραβάτες επιβάλλονται από τον Δήμο τσουχτερά πρόστιμα...


«Σε αφαιρέσεις αδειών για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και εμπορευμάτων σε κοινόχρηστους χώρους, στη Μεσαιωνική Πόλη, θα προχωρά ο Δήμος Ρόδου. Μόνο έτσι θα μπει τάξη και δεν θα δημιουργούνται προβλήματα».
Αυτό δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών κ. Γιώργος Κακούλης με αφορμή την έναρξη εντατικών ελέγχων στη Μεσαιωνική Πόλη.
«Στόχος μας είναι να διεξάγονται έλεγχοι τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες από τα συνεργεία που έχουμε συστήσει. Μόνο έτσι θα υπάρχει τάξη στη Μεσαιωνική Πόλη», δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κακούλης.
Σε ερώτηση σχετικά με τις παραβάσεις, που έχουν διαπιστωθεί μέχρι τώρα, ο κ. Κακούλης δήλωσε πως αρκετοί επιχειρηματίες δεν έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους.
«Βεβαιώθηκαν αρκετές παραβάσεις. Διαπιστώσαμε πως οι περισσότεροι επιχειρηματίες δεν έχουν καταβάλει τα χρήματα για την τοποθέτηση εμπορευμάτων και τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους. Επιπλέον χρησιμοποιούν περισσότερους χώρους από όσους δικαιούνται», εξήγησε ο κ. Γιώργος Κακούλης.
Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών υπογράμμισε πως το χειρότερο από όλα είναι πως οι επιχειρηματίες δεν συνετίζονται ούτε με τα τσουχτερά πρόστιμα.
«Εμείς βεβαιώνουμε παραβάσεις, αλλά δεν περισυλλέγονται τα εμπορεύματα και τα τραπεζοκαθίσματα. Στη στιγμή που δεν συνετίζονται οι επιχειρηματίες, θα προχωρήσουμε σε ανακλήσεις των αδειών οι οποίες έχουν χορηγηθεί για τους κοινόχρηστους χώρους. Αν και τότε δεν προκύψει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, θα αρχίσουμε να ανακαλούμε τις άδειες λειτουργίας από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κακούλης. Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών δήλωσε ακόμα πως σε λίγες ημέρες θα τεθούν σε λειτουργία και τα συστήματα αποτροπής εισόδου οχημάτων στη Μεσαιωνική Πόλη.
«Εκπαιδεύουμε ήδη έξι πρώην δημοτικούς αστυνομικούς ώστε να αναλάβουν υπηρεσία στις πύλες εισόδου της Μεσαιωνικής Πόλης. Με τη βοήθειά τους θα καταφέρουμε να θέσουμε σε λειτουργία τα ηλεκτρονικά συστήματα αποτροπής εισόδου οχημάτων», δήλωσε ο κ. Κακούλης.
Θέμα χρόνου, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών, είναι να διανεμηθούν και τα ειδικά σήματα σε μονίμους κατοίκους της Μεσαιωνικής Πόλης.
«Θα διανείμουμε επίσης εκτός από τα σήματα και τους ειδικούς μηχανισμούς στους κατοίκους της Μεσαιωνικής Πόλης προκειμένου να μπορούν να εισέρχονται στην περιοχή», δήλωσε ο κ. Κακούλης.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/5/15 16:12

    Λογια .λογια λογια μονο λογια είστε. Τον αλλον που χρεωνει 20 Ευρώ την μπυρα θα κάνετε κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/5/15 21:44

    Τα ίδια λέγανε και οι προηγούμενοι και στο τέλος δεν κάνανε τίποτα. Ενα απέραντο φρενοκομείο που ο καθένας κάνει ότι θέλει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/15 21:46

    Πάλι πεταμένα λεφτά οι μηχανισμοί για την παλιά πόλη. Τόσα και τόσα ε΄χουν ξοδευτεί και τίποτα δεν γίνεται. Μια ζωή ρεμπελιό όπως και με το κάπνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 Η ΩΡΑ,ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΣΙΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ,ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΥΜΕΤΕΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ||||||||||||||

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΛΕΞΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΑΜΩΝΩΝ,ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΗΛΙΚΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΟΥΝ,ΓΙΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΛΟΓΟΥ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *