ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΣ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!!!



Παπαφλέσσα : «Αλιτήριο» και «εξωλέστατο» τον ονομάζει ιερωμένος Π. Π. Γερμανός...

Ο Διάκος στην Αλαμάνα, διάκος δεν ήταν; Ο Παπαφλέσσας στο Μανιάκι παπάς δεν ήταν και ο μπουρλοτιέρης στο Κούγκι του Σουλίου παπάς δεν ήταν; Χρειαζόταν να πλαστεί ο μύθος της
ευλογίας της σημαίας από έναν μητροπολίτη για να δηλωθεί η συμμετοχή του κλήρου στην Επανάσταση; ο Παλαιών Πατρών Γερμανός δεν ήταν στα Καλάβρυτα τη μέρα που τον απεικονίζει πασίγνωστη ρομαντική ζωγραφική εικόνα.

ο Παπαφλέσσας δεν υπήρξε ποτέ παπάς ή καλόγερος. Απεναντίας μελέτησε τους Έλληνες, γι 'αυτό κι έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους αφορισμούς του ανθελληνικού παπαδαριού και τα «εξωλέστατος» του πλατσικολόγου Π.Π Γερμανού. ".... ο δε Δικαίος, άνθρωπος απατεών και εξωλέστατος, περί μηδενός άλλου φροντίζων ειμή τίνι τρόπω να ερεθίση την ταραχήν του Έθνους, δια να πλουτίση εκ των αρπαγών, τους εβεβαίωνεν, ότι είναι τα πάντα έτοιμα. »(« Απομνημονεύματα »). Ο Δημητσανίτης δεσπότης Π. Π. Γερμανός για τον ηρωϊκό Παπαφλέσσα
Δίχως ίχνος ντροπής η ελληνική πολιτεία διδάσκει στους νέους της ότι οι ανθέλληνες ιεράρχες και το παπαδαριό όχι μόνον συνέβαλαν στην επανάσταση αλλά κι ότι σ 'αυτούς κυρίως χρωστάμε την ελευθερία μας! Απεναντίας μελέτησε τους Έλληνες, γι 'αυτό κι έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους αφορισμούς του ανθελληνικού παπαδαριού και τα «εξωλέστατος» του πλατσικολόγου Π.Π Γερμανού!!
Επίσης ο Παπαφλέσσας είχε άλλου είδους συνήθειες που δεν αρμόζουν σε άγαμους κληρικούς:
Η φήμη του πορνόβιου, του απόκοτου και ασύδωτου αλαζόνα συνόδευε τον Φλέσσα δια βίου...
Αν και περιβεβλημένος το μοναχικό σχήμα (για λόγους κοινωνικού κύρους), ο Φλέσσας ήταν από νωρίς έκδοτος στις ηδονές, με μανιώδη ροπή προς τον έκλυτο βίο. Στην Πολη μολις μυείται στη Φιλική ωφελείται από τις εισφορες των κατηχούμενων, νοικιάζει χωριστή οικία και ντύνεται ευσχήμως στην αρχή και κατόπιν «λαμπρώς και μεγαλοπρεπώς».
Συνελήφθη μάλιστα από τις τουρκικές αρχές όχι για τη συνωμοτική του δράση, πα΄ρα «δια την άτοπον και ανοίκειον διαγωγήν του Γρηγορίου, δίδοντος παράδειγμα διαφθοράς εις την συνοικίαν αυτού.» Ευτυχώς το επεισόδιο έκλεισε με νουθεσίες προς τον Ρωμιό ιερέα ειπωμένες από οθωμανικά χείλη: «Ε παπά δεν είναι εντροπή εις το ιδικόν σου σχήμα, να φέρνης κάθε νύχτα γυναίκας εις το σπίτι σου, και να σηκώνης την ησυχίαν των γειτόνων;»
[Δημητρίου Αινιάνος, Απαντα, Ατλας 1962 ]
[Κωστή Παπαγιώργη, Κανέλος Δεληγιάννης, Καστανιώτη, 2001]
Ο Μακρυγιάννης ειρωνεύεται τον πατριωτισμό του Παπαφλέσσα και των πατριωτών του και ρίχνει και το φαρμάκι του γιατί... άκουσον άκουσον... του άρεσαν οι γυναίκες.
...και τον γενναίον Παπά-Φλέσια, οπού γλεντάγει εις το Λιοντάρι με τις γυναίκες και τα λαλούμενα -και δια-να γλεντάγη βάσταξε κι' όλους τους ανθρώπους (δια-να πάθω εγώ με τους συντρόφους μου), πρέπει να φέρω και την αγιωσύνην του εδώ να μιλήση με τους πατριώτες του τους Αρκάδιους, οπού γνωρίζουν τον πατριωτισμό και την αρετή ένας του άλλου.

athriskos.gr
eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/15 09:36

    Τη στιγμή που η πατρίδα παίζει τα τελευταία της χαρτιά με την κρίση και κινδυνεύει αμεσα με διάλυση, πετάγεται ο eleusisdiagoridon σαν ......να μας αμφισβητήσει τους Ηρωες του 21!!!
    Βρε άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις?
    Τέτοια ώρα τέτοια λόγια!!!
    Γράψε κάτι για να ανυψώσεις το ηθικό του Έλληνα.
    Γράψε για τον Λεωνίδα , τον Παύλο Μελά τον Κολοκοτρώνη και αυτούς που πεθάνανε για να είσαι ελεύθερος εσύ σήμερα να γράφεις ότι κατεβάσει το άδειο μυαλό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 13:25

      Δεν τα έγραψε το έλευσις !!ανά δημοσίευση από άλλο σάιτ είναι!!! Η αλήθεια είναι μια !!θεώρησε εθνικό ότι είναι αληθινό!! Διονύσιος. Σολωμός!! Αυτά !! Να μην μας αποφαίνεται η πραγματικότητα ΠΑΤΡΙΏΤΑΡΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/5/15 10:25

      Δεν τα έγραψε ο ελευσίς ( !!!!!!!!!!!!!!!!!! ).
      Απλά , "αναδημοσιεύει" που και που "κάτι",
      που κατά " σύμπτωση" μπορεί και να εξευτελίζει τις παραδόσεις
      της έρμης της πατρίδας μας ...................

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/5/15 10:35

      ποιά "πραγματικότητα" να μας....... .αποφαίνεται μπρέ?

      αποφαίνομαι :(ρήμα) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :‹ από + φαίνομαι
      λέω τη γνώμη μου, παίρνω απόφαση, γνωματεύω: "το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του κατηγορουμένου", "ο γιατρός αποφάνθηκε ότι ο ασθενής δεν έχει πιθανότητες να ζήσει" συνώνυμα: εκφράζω, διακηρύσσω.
      φανερώνομαι, γίνομαι αισθητός. αντιληπτός
      καθορίζω.
      Πάνε πρώτα να μάθεις να μλάς ελληνικά, διάβασε λίγο ιστορία και μετά να προβαίνεις σε .......... ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Εδώ που τα λέμε έχει μία λογική κανενας παπας δε αφαιρεί ζωή είναι αμαρτία .Για φαντάσου το Παπαφλέσσα να είναι σε μάχη και να κάνει κήρυγμα .δε κόλα ενώ αμα ρίχνει χριστο παναγιες και αλαχο μουαμεθανιες ε είναι λογικό . Και πάντα μια καλή μάχη συνοδεύεται απο ενα καλό κρεβάτι.Εαν ηταν αγαμητος θα μπορούσε κάλλιστα να γουστάρει αγόρια και στην μάχη να είχαμε έκτροπα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/15 13:30

      Εύγε ΣυνΈλλην !! Ο Παπαφλέσσας έσπρωξε πολλές στην εποχή του!! Και καλά έκανε!! Αθάνατος Έλληνας!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/15 22:31

      Ε όχι δα ότι κανένας παπάς δεν αφαιρεί ζωή!!!! Ανιστόρητος είσαι. Για διάβασε πόσες ζωές χάθηκαν από την ιερά εξέταση!!!!! Εκτός και αν για σένα οι καθολικοί δεν είναι χριστιανοεβραίοι!!!!!!! Για την νύχτα του Αγίου βαρθολομαίου τι έχεις να πεις?? Για την Σκυθόπολη τη σημερινή Μπετσηάν του Ισραήλ που οι τότε "καλοί" χριστιανοί την μετέτρεψαν στο πρώτο Νταχάου εθνικών στην ανθρώπινη Ιστορία γύρω στο 341 επί Κωνταντίνου Β δευτερότοκο γιό του Μ. Κωνσταντίνου ?? 100.000 σφαγιάσθηκαν όπως αναφέρει στο βιβλίο του Retum Gestrarum Libri XXXI ο Αμιανός Μαρκελλίνος Ρωμαίος Ιστορικός. Η επινόηση ήταν του επισκόπου Αλεξανδρείας Γεώργιου μαζί με τον γραμματέα του Κωνσταντίνου, Παύλο καλούμενος και Τάρταρο (αγαπάτε αλλήλους) ή μάλλον (αγαπάτε ομόθρησκους)!!!!! τους άλλους κάντε τους σαλάμι ........
      Οσο για τον ρόλο του παπαδαριού στην Ιστορία της Ελλάδας ...... διαβάστε τα αίσχη που κάνανε πριν ακόμα από την Τουρκοκρατία και τις υπόγειες συμφωνίες με τον Μωάμεθ τον Πορθητή!!!!
      Αλλά όσο η θρησκεία πατάει πόδι στο Υπουργείο Παιδείας, μόνο παιδεία δεν θα έχουμε αλλά παραπληροφόρηση και πλύση εγκεφάλου.........

      Στους χρόνους της άλωσης οι στρατιώτες του Παλαιολόγου που υπερασπίζονταν τα τείχη ήταν 8.0000 την ίδια ώρα που στα μοναστήρια του κράτους βρίσκονταν 300.000 καλόγεροι στην άλκιμη ηλικία του μάχιμου άντρα. Να τρώνε και να πέρδονται και να τρέφουνε πρωκτό.
      Γρηγόριος ο 5ος ανδριάντας μπροστά στο εθνικό πανεπιστήμιο διπλα στον Ρήγα. Η ελληνική σχιζοφρένεια αγαλματοποιημένη μπροστά στα πόδια της ελληνικής παιδείας «Κυλώνειο άγως» Ο Λεωνίδας και ο Εφιάλτης αγκαλιά.
      (Από το βιβλίο του καθηγητή Δ. Λιαντίνη Γκέμμα)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/5/15 22:22

      Αφήστε τις παπαριές για τους παπάδες και ανυψώστε τις μορφές του Χρυσοστόμου Σμύρνης που έμεινε να σφαχτεί απο τους Τούρκους το 22 παρά να μπει στα καράβια., και Ο Παπαφλέσσας αντιμετώπισε μόνος του με 300 άτομα στο Μανιάκι και τον φίλησε στο μέτωπο νεκρό ο Ιμπραήμ ο Αιγύπτιος.
      Τους φτωχοπαπάδες που κρατήσανε ζωντανή την ελληνική γλώσσα και συνείδηση στους σκλάβους 400 χρόνια σκλαβιάς και έτσι ξεκίνησε και η επανάσταση το 21.
      Τους υπόλοιπους που λέτε ... ξεχάστε τους ,τους έκρινε η ιστορία.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/5/15 02:54

      Τα ιδια μυαλα με ορισμενους απο σας ειχε κι ο Λιαντινης γιαυτο πηγε οπου στο διαολο πηγε κι αν εσεις σημερα μιλατε ως ελληνες για τους ελληνες το οφειλετε σ αυτο το παπαδαριο που κατηγορητε ευτυχως η δυστυχως τα δωδεκανησα ειναι το τελευταιο κομματι της Ελλαδας που ελευθερωθηκε και ετσι εχουμε την τυχη να ζουν ακομα οι ανθρωποι που μαρτυρουν για τον ρολο του κληρου και της εκκλησιας για την διατηρηση της ελληνικοτητας αυτου του τοπου ολα τ αλλα ειναι του κωλου !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *