ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το νησί των Ιπποτών και των έντονων αντιθέσεων σας περιμένει…



Εξερευνήστε την πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων...

Η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων και το τέταρτο μεγαλύτερο ελληνικό νησί, αποτελεί σταθερά έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Νησί των έντονων αντιθέσεων, η Ρόδος συνδυάζει αρμονικά το μεσαιωνικό με το παραδοσιακό στοιχείο, τις δαντελένιες παραλίες με τα πευκόφυτα βουνά, ορεινά χωριά με παραθαλάσσιους οικισμούς, αρχαιολογικούς χώρους, μεσαιωνικά μνημεία και κοσμοπολίτικα τουριστικά θέρετρα με παραδοσιακά καταλύματα σχηματίζοντας έναν ασυναγώνιστο προορισμό που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία.

Η Mideast Travel Worldwide έχει εξασφαλίσει για εσάς τρεις μοναδικές προσφορές…



Eden Roc Resort hotel 4*

Το Eden Roc Resort Hotel είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην παραλία της Καλλιθέας που περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους. Οι πολυάριθμες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν πολλές πισίνες, νεροτσουλήθρες, γήπεδο τένις και ιδιωτική παραλία με βότσαλα. Το Eden Roc προσφέρει ποικιλία δωματίων, όλα με ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα. Στις ανέσεις συμπεριλαμβάνονται δορυφορική τηλεόραση, μίνι ψυγείο και στεγνωτήρας μαλλιών. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες παρέχεται κλιματισμός. Η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων περιβάλλεται από ξαπλώστρες, ενώ η παιδική πισίνα βρίσκεται δίπλα στον καταρράκτη. Δίπλα σε κάθε πισίνα υπάρχει μπαρ.

Τα μπανγκαλόου μοιράζονται δική τους ξεχωριστή πισίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διεθνή κουζίνα στο a la carte εστιατόριο με θέα στη θάλασσα ή ελληνικά πιάτα στο παραθαλάσσιο Taverna Dikti. Παρακαλούνται οι επισκέπτες να ακολουθούν τον ενδυματολογικό κώδικα που ισχύει για το δείπνο. Στο κομψό champagne bar και στα διάφορα μπαρ της πισίνας σερβίρονται ποτά. Το ξενοδοχείο προσφέρει γήπεδα μπάσκετ, μπιτς βόλεϊ, μίνι ποδοσφαίρου, καθώς και μίνι γκολφ. Οι επισκέπτες του Eden Roc έχουν επίσης στη διάθεσή τους έναν χώρο άθλησης με μονοπάτι για τζόγκινγκ, πισίνα με εγκαταστάσεις για υδάτινα σπορ και κήπο για γιόγκα.

Το 4 αστέρων θέρετρο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, ανάμεσα στην πόλη της Ρόδου και την Καλλιθέα. Απέχει 18χλμ. από το αεροδρόμιο και 4χλμ. από το κέντρο της Ρόδου και το κεντρικό λιμάνι.




Orion hotel 3*

Χτισμένο σε απόσταση 350μ. από την αμμώδη παραλία Φαληράκι στη Ρόδο, το Orion Hotel διαθέτει πισίνα και εστιατόριο. Προσφέρει ευρύχωρα, κλιματιζόμενα δωμάτια με επιπλωμένο μπαλκόνι και θέα στον κήπο. Όλα τα δωμάτια του Orion περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση και ψυγείο. Επίσης, έχουν ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και ντους.

Το πρωινό σερβίρεται στην τραπεζαρία. Το εστιατόριο των εγκαταστάσεων προσφέρει ελληνικές σπεσιαλιτέ και διεθνή κουζίνα. Μπορείτε να απολαύσετε ποτά, καφέ και ελαφριά γεύματα στο σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο υδρομασάζ ή στην ηλιόλουστη βεράντα με τις δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Το πολυσύχναστο κέντρο του Φαληρακίου με τα πολλά μπαρ και εστιατόρια απέχει 500 μέτρα.

Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν προσφέρει πληροφορίες για την πόλη της Ρόδου με το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών, η οποία απέχει 14 χιλιόμετρα. Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Οι τιμές είναι κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και αφορούν 04 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο.




La Marquise Luxury Resort 5*

Το La Marquise Luxury Resort Complex εκτείνεται σε 120 στρέμματα και απέχει μόλις 9χλμ. από τη μεσαιωνική πόλη και το κύριο λιμάνι της Ρόδου. Διαθέτει κομψά και ευρύχωρα καταλύματα, εξαιρετική κουζίνα, κέντρο ευεξίας, 2 φωταγωγημένα γήπεδα τένις και φωταγωγημένο γήπεδο μπάσκετ. Το εντυπωσιακό συγκρότημα πισίνων του La Marquise αποτελείται από 6 εξωτερικές πισίνες γλυκού νερού και 1 εσωτερική, ενώ υπάρχουν και 25 ιδιωτικές πισίνες. Όλοι οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν ξαπλώστρες, ομπρέλες και πετσέτες πισίνας.

Τα πολυτελή δωμάτια του La Marquise έχουν παροχές τελευταίας τεχνολογίας, όπως τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 37 ιντσών και ηλεκτρονικές θυρίδες ασφαλείας. Το ξενοδοχείο La Marquise διαθέτει επίσης 10 δωμάτια για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, τα οποία βρίσκονται κοντά σε όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Η πρόσβαση με αναπηρικά αμαξίδια είναι άριστη σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και στην πισίνα. Διακοσμημένο με θεματικούς πίνακες, νερά και καταρράκτες, το εστιατόριο Da Vinci σερβίρει ελληνικές, μεσογειακές και διεθνείς σπεσιαλιτέ σε μπουφέ.

Διατίθενται επίσης μενού ειδικής διατροφής κατόπιν αιτήματος. Για όσους προτιμούν να περάσουν την ημέρα στο δωμάτιό τους, το ξενοδοχείο La Marquise προσφέρει πλούσιο μενού με εξαιρετικά πιάτα, σνακ και ποτά, μέσω της 24ωρης υπηρεσίας δωματίου.

Οι τιμές είναι κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και αφορούν 05 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο και ισχύουν για κρατήσεις έως 31 Μαίου 2015.





e-typos.com


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *