ροή ειδήσεων

Μεθυσμένος έκλεψε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. κι έκανε βόλτες στο χωριό!



Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αστυνομικοί ξέχασαν τα κλειδιά πάνω στη μίζα του περιπολικού,.... το οποίο είχαν σταθμεύσει ακριβώς έξω από την είσοδο του αστυνομικού τμήματος. Κι όμως, ο περαστικός που περνούσε έξω από το τμήμα μπήκε ανενόχλητος μες στο περιπολικό, το πήρε και έφυγε σαν κύριος!...

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Planet-Greece, στη Νεάπολη Λακωνίας, αργά το βράδυ της Παρασκευής. Οι αστυνομικοί είχαν παρκάρει το περιπολικό έξω από το αστυνομικό τμήμα, αφήνοντας πάνω στη μίζα τα κλειδιά του οχήματος. Λίγη ώρα μετά, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος φέρεται να είχε πιει δύο ποτά παραπάνω, περνούσε έξω από το τμήμα. Κι όπως είδε τα κλειδιά πάνω στο όχημα αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα, να καθίσει στη θέση του οδηγού και να αρχίσει να κάνει βόλτες... ανενόχλητος!

Κι όταν λέμε ανενόχλητος το εννοούμε, αφού ούτε ο σκοπός του τμήματος, ούτε όμως και οι αστυνομικοί που ήταν χρεωμένοι το όχημα, πήραν χαμπάρι ότι το περιπολικό είχε κάνει φτερά. Το έμαθαν μετά από ώρα, όταν βγαίνοντας από το τμήμα διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν στη θέση του!

Την ίδια στιγμή, ο... κλέφτης έκανε βόλτες στη πλατεία του χωριού, κάνοντας πλάκα με τους συγχωριανούς του!

Όμως οι γκάφες δε σταματούν εδώ. Όταν μετά από ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κλέφτη, αντί να τον συλλάβουν τον άφησαν ελεύθερο! Κι αυτό γιατί ο διοικητής δεν ήθελε να δωθεί συνέχεια! Κι αυτό γιατί προφανώς φοβήθηκε τη διενέργεια ΕΔΕ, που θα γινόταν σε περίπτωση σύλληψης, σε ότι αφορά τις ευθύνες που έχουν οι αστυνομικοί! Έτσι αποφάσισαν να... κουκουλώσουν το θέμα, όλοι μαζί!

Όμως στο χωριό, εδώ και μέρες, αποτελεί το κεντρικό θέμα συζήτησης στις παρέες!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *