ροή ειδήσεων

Ερώτηση της ΧΑ στη βουλή: Σε κακή κατάσταση βρίσκεται το οδικό δίκτυο της Ρόδου





Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου, πολυμελής αντιπροσωπεία της.... Εταιρείας Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων (ΕΥΘΥΤΑ)... συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου στην Ρόδο και συζήτησαν τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο της Ρόδου λόγω ελλιπούς συντηρήσεως και κακοτεχνιών. Ο κύριος περιφερειάρχης επικαλέστηκε την ελλιπή χρηματοδότηση έργων τα οποία σχετίζονται με την συντήρηση του οδικού δίκτυο. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε ότι για τις παρεμβάσεις συντήρησης του οδικού δικτύου από την Ρόδο ως το Φαληράκι, αναλογικά αντιστοιχούν μόλις 48 ευρώ.

Επειδή η Ρόδος αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην χώρα μας και ως εκ τούτου οφείλει η πολιτεία να θέσει σε άμεση προτεραιότητα το θέμα του ασφαλούς οδικού της δικτύου ώστε και η ασφάλεια των πολιτών να διασφαλίζεται αλλά και να μην δημιουργούνται αλγεινές εντυπώσεις στους τουρίστες.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να συντηρηθεί το οδικό δίκτυο της Ρόδου και να λάβουν χώρα άμεσα οι απαιτούμενες παρεμβάσεις προς αποκατάσταση όλων των κακοτεχνιών που παρατηρούνται στους δρόμους της νήσου;

Ποιο είναι το ύψος των κονδυλίων που απαιτούνται για την εκτέλεση των ως άνω εργασιών και ποιες οι πηγές χρηματοδότησης;

Ποιες είναι οι εργασίες οι οποίες μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως εν όψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου;

Ο ερωτών Βουλευτής
Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Χρυσή αυγή εγκληματική οργάνωση όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ και ρώτα τους άρχοντες της νομαρχίας για το οδικό δίκτυο και αναρωτιέμαι ποιος είναι εγκληματική οργάνωση αυτή που τα περνούν χρόνια τώρα τάχα μου για οδικά έργα η ΝΔ το πασοκ που μας γαμ.σαν στους φόρους και η αυτοκτονίες έχουν πιάσει κόκκινο . Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος δουλεύει ποιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/5/15 09:32

    Και να φτιαχτεί καλά η ρόδου-λίνδου επιτέλος σωστά, δέν υπάρχει περίπτωση να αντέξει τα χιλιάδες φορτιγά και λεοφορία των ξένοδόχων και τα τάνκς του στρατού. Μήπως ήρθε η ώρα να συμμετέχουν όλοι οι ξενοδόχοι του νησιού στη χρηματοδότηση ; και να περνάνε τα τάνκς του στρατού απο χωματόδρομους ; Ενας ξενοδοχος που χτίζει ξενοδοχείο στη νότια Ρόδο θα επιβαρύνει σημαντικά την ρόδου-λίνδου. Δέν θα έπρεπε να πλυρώσει παρά πάνω ; Πρέπει επιτέλος να προσφέρομαι για να πάρουμε. Αλλιός δέν πρόκεται να αλλάξει ποτέ οτιτίποτε για καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *