ροή ειδήσεων

Ρόδος: Άνοιξε τον λογαριασμό που βλέπετε και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του - Το σοκ του συνταξιούχου για τη χρέωση (Φωτό)!



Ο σχετικός λογαριασμός και η εξήγηση της χρέωσης, προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στο facebook όσο και στο twitter...

Απίστευτες χρεώσεις βλέπουν στους λογαριασμούς που λαμβάνουν από τη ΔΕΥΑΡ το τελευταίο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι πολλών χωριών του νησιού, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση και αναστάτωση.

Στον δήμο Καμείρου, αποδέκτες παραπόνων τέτοιων περιπτώσεων έχουν γίνει οι ίδιοι οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων και βέβαια ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής, Aγαπητός Πάλλας, ο οποίος έχει ήδη ζητήσει εξηγήσεις αναλυτικά για κάθε περίπτωση από τους αρμόδιους της ΔΕΥΑΡ.


ΦΩΤΟ από rodiaki.gr


Σε πολλούς από τους λογαριασμούς αυτούς, η χρέωση είναι διετής ή ακόμα και τριετής, αφού με ευθύνη της υπηρεσίας, δεν έγιναν οι καταμετρήσεις που έπρεπε, με αποτέλεσμα τώρα να έρχονται συσσωρευμένα ποσά.

Η κατάσταση έχει φέρει σε αδιέξοδο πολλούς από τους καταναλωτές, οι οποίοι όχι μόνο αμφισβητούν τα ποσά αυτά έτσι όπως έχουν καταγραφεί, αλλά αντίθετα αναφέρουν λανθασμένες και παράλογες χρεώσεις.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και βέβαια ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης που έχει ήδη δώσει εντολή να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις μία προς μία.


ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
Πηγή: rodiaki.gr
newsit.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *