ροή ειδήσεων

Αγωγή Υγείας και πρόληψη του καπνίσματος σε σχολεία της Ρόδου



Η Μ.Υ. ΠΕΔΥ Ρόδου του Υπουργείου Υγείας και της 2η ΔΥΠΕ υλοποίησε το πρόγραμμα... Αγωγής Υγείας και πρόληψης του καπνίσματος σε Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας στο νησί της Ρόδου.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε 13 Δημοτικά Σχολεία, κατόπιν συνεννοήσεως με την κα. Λόη Ποθητή, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και διήρκεσε από τις 10/11/2014 έως τις 15/5/2015.

Συνολικά ενημερώθηκαν 870 παιδιά Ε” και ΣΤ” Τάξης για το κάπνισμα και τις βλαβερές του συνέπειες στην υγεία μας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλία και συζήτηση με τα παιδιά, παρουσίαση σε power point, προβολή βίντεο και διανομή έντυπου υλικού σχετικά με το θέμα του καπνίσματος. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις παρουσιάσεις. Οι ομιλίες οργανώθηκαν και διεξήχθησαν από την Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Μ.Υ. ΠΕΔΥ Ρόδου κα.Ευαγγελία Μπολομύτη, Επισκέπτρια Υγείας.

Τα σχολεία στα οποία έγιναν οι ομιλίες και ενημερώθηκαν οι Ε” και ΣΤ” τάξεις ήταν το 1ο – 2ο – 3ο – 5ο – 6ο – 7ο Δ.Σ. Ρόδου, Δημοτικό Σχολείο Κοσκινού, Δημοτικό Σχολείο Ασγούρου, 1ο – 2ο – 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού 1ο – 2ο Δ.Σ. Καλυθιών .


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *