ροή ειδήσεων

Κοροϊδεύουν! Υπόσχονται συμφωνία με τους δανειστές που δεν θα ξεφεύγει από τις “κόκκινες γραμμές” τους



Σε μια ατέλειωτη κοροϊδία προς τον ελληνικό λαό επιδίδεται καθημερινά η κυβέρνηση Τσίπρα...
με τον φέρελπι εκπρόσωπό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη να έχει αναλάβει το ρόλο του επαγγελματία Πινόκιο!

Κατά τη διάρκεια της δισεβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, επιχείρησε να πείσει ότι η συμφωνία που θα έρθει δεν θα ξεφεύγει από τις κόκκινες γραμμές που έχουν τεθεί από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί το σενάριο ρήξης.

Ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί διάγγελμα Τσίπρα όπως το διάγγελμα Παπανδρέου στο Καστελόριζο ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι «το περιεχόμενο ενός διαγγέλματος όπως αυτό του Παπανδρέου δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε από αυτή την κυβέρνηση, η ουσία αυτού του διαγγέλματος δεν θα επαναληφθεί από αυτή την κυβέρνηση».

Σε ερώτηση για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ο κ. Σακελλαρίδης εξήγησε ότι «ο χρόνος και το ενδεχόμενο κατάθεσης είτε ενός νομοσχεδίου ανά θέμα ή ενός νομοσχεδίου για περισσότερα θέματα θα εξεταστεί ανάλογα με την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και την πορεία της ελληνικής οικονομίας».

Όσον αφορά τα όσα είπε ο κ. Βαρουφάκης στο συνέδριο του Economist για σενάριο μετάθεσης πληρωμών ομολόγων της ΕΚΤ ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι «δεν είναι θέμα να μην πληρώσουμε, όταν μιλάμε για το χρηματοδοτικό κενό ενδέχεται να υπάρχουν πολλές επιλογές για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί» ενώ για το ΦΠΑ είπε ότι «αυτό που είπε ο ΥΠΟΙΚ είναι ότι αν υπάρξει κάποιο μέτρο για το ΦΠΑ θα ήταν να γίνει μετά το καλοκαίρι για να μην υπάρχουν αρρυθμίες».

Υποστήριξε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στρατηγικής αφού, όπως είπε, «για εμάς η διαπραγμάτευση έχει πολλά επίπεδα και πολιτικά και τεχνικά. Στην ουσία εχθές το βράδυ στο κυβερνητικό συμβούλιο αυτό που επιβεβαιώθηκε η σταθερή θέση της κυβέρνησης να παραμείνει στη λαϊκή εντολή που πήρε στις 25 Ιανουαρίου».



Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι οι δανειστές έχουν ρίξει στο τραπέζι πρόταση για μισθούς 700 ευρώ στο Δημόσιο λέγοντας ότι «η θέση αυτή έχει εκφραστεί πολλές φορές για τους μισθούς στο δημόσιο τομέα. Εκεί υπάρχει ένα ζήτημα πίεσης που μπαίνει από την πλευρά των θεσμών» παραπέμποντας σε όσα δήλωσε την Τετάρτη ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Παραδέχθηκε επίσης ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πληρωμής των οφειλών του Δημοσίου λέγοντας ότι γνωρίζουμε το πρόβλημα της ρευστότητας και δεν το κρύβουμε κάτω από το χαλάκι.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/5/15 21:21

    Ο Jeffrey, ο Τουρκογλου, ο αποστατης του 1993 Σαμαρας, ο αρχιερεας της διαπλοκης Σημιτης και ο Στουρναρας τι μας εκανα 40 χρονια? Μηπως Ευχελαιο και αγιασμο? Ολοι τους προσκυνημενοι εθνοδοσιλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/5/15 00:04

    Τους πιστευατε προεκλογικα ,τωρα γιατι λετε οτι σας κοροιδευουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/5/15 00:25

    γιάσου μεγάλε ανεγκέφαλε Ελληνα , όταν ξυπνήσεις , άν ποτέ ξυπνήσεις ίσως καταλάβεις ποιοι μας κυβερνούσαν και ποιοι μας κυβερνούν , πάντα τα ίδια ψέματα με διαφορετική ονομασία και φάτσα , ξύπνα βρε βόδι ξύπνα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *