ροή ειδήσεων

Ο καιρός τρελάθηκε: Δείτε τι πρέπει να περιμένουμε φέτος το καλοκαίρι!


Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που προκύπτει και από τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία... του Greek-Weather.Org, για πως περίπου θα κυλίσει ο καιρός το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα !!

Πιο συγκεκριμένα το φετινό καλοκαίρι θα τα δούμε όλα, από σφοδρούς καύσωνες με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών, ως και υπερκαταιγίδες και ισχυρές βροχοπτώσεις.

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που ιδιαίτερα ως τα μέσα του, θα δούμε και πολλές καταιγίδες αλλά όχι τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

Από τα μέσα του Ιουνίου ως και τα μέσα περίπου του Ιουλίου, θα έχουμε καλοκαιρία σε όλη την Ελλάδα, με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, ενώ μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται να δούμε και 2 τουλάχιστον ισχυρούς καύσωνες.

Τώρα όσον αφορά το χρονικό διάστημα από τα τέλη του Ιουλίου ως και τα τέλη του Αυγούστου, εδώ το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, καθώς θα έχουμε και καύσωνες κυρίως ως τα μέσα του Αυγούστου και μάλιστα με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, ωστόσο από τα μέσα του Αυγούστου και μετά, προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας και πάρα πολλές καταιγίδες.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *