ροή ειδήσεων

Συνεργασία της Μαρινόπουλος με τη Δρομέας


ΣΕ 14 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ....

Η συλλογή επίπλων περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως γραφεία, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, καθίσματα και ερμάρια

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία επίπλων, «Δρομέας» ανακοίνωσε η Μαρινόπουλος Α.Ε.. Από το τέλος Μαΐου 2015, μία μεγάλη συλλογή καλαίσθητων επίπλων θα είναι διαθέσιμη σε 14 καταστήματα Carrefour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο και Ρόδο.

Η συλλογή επίπλων περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως γραφεία, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, καθίσματα και ερμάρια. Τα έπιπλα «Δρομέας» παράγονται από διάφορες μορφές ξύλου σε πολλά χρώματα, που τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χώρο. Τα έπιπλα της εταιρείας συνδυάζουν την άριστη ποιότητα και το μοντέρνο σχεδιασμό με τις προσιτές τιμές.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., παραμένει συνεπής στη δέσμευσή της να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, καλύπτοντας με τη γκάμα της, όλο και περισσότερες ανάγκες των καταναλωτών της. Πλέον και στο χώρο του επίπλου, η Μαρινόπουλος Α.Ε. φροντίζει να προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές επιλογές στους πελάτες της.

Με έδρα τις Σέρρες, η εταιρεία «Δρομέας» δραστηριοποιείται, από το 1979, στην παραγωγή και εμπορία επίπλων γραφείου, καθισμάτων, διαχωριστικών τοιχωμάτων και συστημάτων αρχειοθέτησης.

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του Δρομέα, στελεχώνουν έμπειροι σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, γεγονός που αποτελεί το κλειδί για την παραγωγή καινοτόμων και εργονομικών προϊόντων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *