ροή ειδήσεων

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Eurogroup για την Ελλάδα



«Το Eurogroup έκανε σήμερα ανασκόπηση της πορείας των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων ... μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών. Χαιρετίσαμε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής», αναφέρει η ανακοίνωση του Eurogroup...

«Σημειώνουμε ότι η αναδιοργάνωση και ο εξορθολογισμός των διαδικασιών εργασίας κατέστησε δυνατή την επιτάχυνση και συνέβαλε σε μια πιο ουσιαστική συζήτηση.

Την ίδια στιγμή, αναγνωρίσαμε ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος και περισσότερη προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα στα θέματα που παραμένουν ανοικτά», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

«Επομένως, χαιρετίζουμε την πρόθεση των ελληνικών αρχών να επιταχύνουν τις συζητήσεις τους με τους θεσμούς, με σκοπό την επίτευξη μιας επιτυχούς ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, εν ευθέτω χρόνω», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Το Eurogroup επανέλαβε ότι η ανακοίνωση της 20ης Φεβρουαρίου παραμένει το έγκυρο πλαίσιο για τις συζητήσεις. Όταν οι θεσμοί καταλήξουν σε συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο σχετικά με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης, το Eurogroup θα αποφασίσει σχετικά με τις πιθανές εκταμιεύσεις των πόρων που εκκρεμούν στο πλαίσιο της τρέχουσας συμφωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση του Eurogroup.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *