ροή ειδήσεων

Πώς ένα κουμπί μπορεί να κάνει την Google... παγκόσμιο πορτοφόλι!



Μια νέα καινοτομία φαίνεται πως ετοιμάζει η Google η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εταιρείας...


Συγκεκριμένα, η Google σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εισάγει ένα κουμπί που θα ονομάζεται «Buy» δίπλα από τις αναζητήσεις. Το κουμπί θα εμφανίζεται ως μέρος χορηγούμενου(sponsored) αποτελέσματος αναζήτησης για συγκεκριμένα προϊόντα, όπως αποκάλυψαν οι Alistair Barr και Rolfe Winkler στη Wall Street Journal.

Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας χρήστης αναζητά ένα προϊόν μέσω smartphone ή tablet, δίπλα από τη λίστα προϊόντων της Google θα υπάρχει το συγκεκριμένο κουμπί, το οποίο θα τους βοηθάει να κάνουν τις αγορές τους άμεσα. Έτσι, θα τις ολοκληρώνουν στο Google χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθούν σε μεμονωμένες ιστοσελίδες πωλήσεων.

Αν και δεν πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή για τους χρήστες, για την ίδια την Google μπορεί να είναι ανέφεραν οι αναλυτές της Baird Equity Research οι οποίοι αναφέρουν τρεις λόγους που αυτό το κουμπί θα βοηθήσει την Google.

Αρχικά, διότι θα μπορεί πλέον να ανταγωνιστεί την Amazon και την Alibaba, δεύτερον διότι θα μπορεί να ωθήσει τους καταναλωτές να κάνουν πιο συχνές αγορές και τρίτον επειδή θα μπορεί να καταλάβει καλύτερα τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *