ροή ειδήσεων

Δεύτερη γλώσσα τα ρουμανικά στα γραφεία της Microsoft διεθνώς



Ηγετική θέση διεθνώς στην ανάπτυξη των τεχνολογιών της πληροφορικής κατέχει η Ρουμανία,... με τα ρουμανικά μάλιστα να είναι η δεύτερη γλώσσα μετά τα αγγλικά, που ακούει κανείς συχνότερα στα γραφεία της Microsoft, σύμφωνα με τον αμερικανό υφυπουργό Εμπορίου, Μπρους Άντριους...

Ο αμερικανός υφυπουργός Εμπορίου προέβη στις δηλώσεις αυτές, στο πλαίσιο περιφερειακής διάσκεψης, όσον αφορά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η οποία πραγματοποιείται στο παλάτι του Βουκουρεστίου. Στη συγκεκριμένη διάσκεψη συμμετέχουν εκπρόσωποι τόσο της IBM, όσο και της Microsoft και της Hewlett Packard, κορυφαίων εταιριών της αμερικανικής αγοράς της τεχνολογίας της πληροφορικής.

Όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα της διάσκεψης, ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να προστατευτεί η Ρουμανία από τους σύγχρονους κινδύνους του κυβερνοχώρου, είναι η υλοποίηση σύγχρονων και καινοτομικών προγραμμάτων τεχνολογίας της πληροφορίας, με έμφαση να κρίνεται σκόπιμο να δοθεί στην πρακτική αξιοποίηση της διαθέσιμης τεχνογνωσίας.

Από την πλευρά των αμερικανικών εταιριών παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον, για τη συγκρότηση επιχειρηματικών κοινοπραξιών στον χώρο της πληροφορικής, με τις εταιρίες να υποστηρίζουν ακόμη την υλοποίηση ενός νομικού πλαισίου, που να υποστηρίζει τις καινοτομικές δράσεις σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής.

*με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *