ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο το διάσημο μοντέλο Natali Dadon, για να προβάλλει το νησί!



Το Kapco Travel σε συνεργασία με τα Atrium Hotels στην Ρόδο και το Aviation Links... γνωστό Tour Operator από το Ισραήλ, στην προσπάθεια τους να προβάλουν την Ρόδο ως ποιοτικό προορισμό, έχουν προσκαλέσει το διάσημο μοντέλο Natali Dadon με κινηματογραφικό συνεργείο, για να γυρίσουν διαφημιστικά πλάνα προβάλλοντας τις ομορφιές του νησιού.


Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας από τις 14 έως τις 17 Μαΐου, θα επισκεφθούν την Μεσαιωνική Πόλη, τα αξιοθέατα του νησιού, τα ξενοδοχεία του ομίλου καθώς και άλλα πεντάστερα ξενοδοχεία με σκοπό να γίνει έντονη προβολή στο Ισραήλ ότι η Ρόδος είναι μεταξύ άλλων και ποιοτικός τουριστικός προορισμός. Πιστεύουμε με αυτήν την ενέργεια να κατορθώσουμε να προβάλουμε την Ρόδο στο Ισραήλ και να προσελκύσουμε αρκετούς πελάτες πολυτελείας, οι οποίοι ως γνωστόν ξοδεύουν αρκετά χρήματα εκτός των ξενοδοχειακών μονάδων σε διάφορα καταστήματα και εστιατόρια της πόλης μας.


Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει κατενθουσιασμένοι με το πανέμορφο νησί μας, με το κλίμα και τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Ματσίγκος
Γενικός Διευθυντής Atrium Hotels

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *