ροή ειδήσεων

Άρχισαν οι ακυρώσεις: πρώτη η Thomas Cook ακυρώνει το πρόγραμμα για την Τήλο μέχρι το 2016



Η Thomas Cook φέρεται να σταματά τις πωλήσεις προς το νησί της Τήλου αλλά και να έχει λάβει... την απόφαση να μην πραγματοποιήσει συμβόλαια προς το νησί για το 2016, εξαιτίας κολλήματος στην ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Τήλου και Ρόδου.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τη δήμαρχο του νησιού, κ. Μαρία Καμμά – Αλιφέρη, ο μεγάλος τουριστικός οργανισμός, σταματά τις κρατήσεις για το νησί της Τήλου έως τουλάχιστον το 2016, λόγω έλλειψης ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Ρόδο, καθιστώντας αδύνατη τη μετάβαση των τουριστών που έχουν κλείσει διακοπές για την Τήλο τις ημέρες που επιθυμούν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται με καράβι απο τη Ρόδο προς την Τήλο δεν δίνουν τη δυνατότητα για τους τουρίστες της Thomas Cook να αναχωρήσουν για τον τελικό τους προορισμό που είναι η Τήλος, αφού οι πτήσεις τσαρτερ δεν συνάδουν με τις ημέρες αναχώρησης του καραβιού.

Αυτό υποχρεώνει την Thomas Cook να αποζημιώνει τους επισκέπτες της για τις ημέρες που θα μένουν στη Ρόδο, καλύπτοντας τα έξοδα του ξενοδοχείου, μέχρι να μεταφερθούν στην Τήλο.

Έτσι, ο τουρ οπερέιτορ κάνει λόγο για «ακύρωση του προγράμματος μας για το 2016 στην περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση λύση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης». 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *