ροή ειδήσεων

«TUI PLATINUM GOLD AWARD 2014» για το ‘ISLAND BLUE HOTEL’





Μια ακόμη βαρύτιμη διακριση, απο τον Ταξιδιωτικο Οργανισμο TUI PLC, ...
η «TUI PLATINUM GOLD AWARD 2014» ήρθε να προστεθει στη μακρά συλλογή του ‘Island Blue Hotel’. Έτσι, είναι συνολικά έξι τα χρυσά μετάλλια που έχει αποσπάσει η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα, από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας της το 2009, ενώ έχει κερδίσει την αναβάθμισή της στην κατηγορία PLATINUM των 4 & 5 Αστέρων ξενοδοχεια του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI από την σεζόν 2012 έως και σήμερα.

Ως γνωστόν, πρόκειται για την τρίτη μονάδα του ξενοδοχειακού Ομίλου της οικογένειας Γεωργίου και Μαριας Ιωαννίδη, στην περιοχή Πεύκοι της Λίνδου, η οποία συνεχίζει μια παράδοση αριστείας 22 χρόνων του Ομίλου, με τα τριαντα ενα χρυσά μετάλλια των δύο πρώτων ξενοδοχειακών μονάδων ‘Pefki Islands Resort’ (19 TUI GOLD AWARDS 1996 εως 2014) & ‘Lindia Thalassa Resort’ (12 TUI GOLD AWARDS 2003 εως 2014).

Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οργανισμό TUI, τα αποτελέσματα αυτών των βραβεύσεων προκύπτουν από τις βαθμολογίες των πελατών για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα κατά την αναχώρηση τους από το νησί της Ρόδου. Εν συνεχεία, αξιολογούνται οι συνολικές βαθμολογίες από τον οργανισμό και με βάση την κατηγορία της κάθε μονάδας απονέμονται τα βραβεία.

Για τις μεγάλες αυτές διακρίσεις που τιμούν τη Ρόδο και τον τουρισμό της, ζητήσαμε μια δήλωση–σχόλιο από τον επικεφαλής του ομίλου κ. Παναγιωτη Ιωαννίδη, ο οποίος μας είπε:

«Ασφαλώς καμιά επιτυχία δεν έρχεται τυχαία. Καμιά διάκριση δεν πέφτει από τον ουρανό. Είναι καρπός οράματος, σχεδίου, επένδυσης και καθημερινής δέσμευσης στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας. Γι αυτό και ένα μεγάλο κομμάτι από αυτές τις μεγάλες επιτυχίες ανήκει δικαιωματικά στο ανθρώπινο δυναμικό των συγκεκριμένων μονάδων, καθώς με ΘΕΛΗΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ προσφέρουν σε όλους τους φίλους που μας επισκέπτονται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας, προάγοντας παράλληλα μια θετική εικόνα της Ρόδου μας και της ΕΛΛΑΔΑΣ στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.»

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/5/15 06:38

    TUI PLATINUM GOLD AWARD 2014 δηλαδη η εταιρια που φερνει με βραχιολακια αποκλειστικα κοσμο στο νησι και κονομαει αποκλειστικα αυτη η ιδια εταιρια εδωσε ενα βραβειο με το ονομα της σε ενα ξενοδοχειο που τη μονη δουλεια που κανει ειναι να δινει λεφτα στην ιδια την εταιρια, ΑΡΑ σαν να λεμε καλη δουλεια καναμε ας μας δωσουμε ενα βραβειο.
    Αλλιως ε ρε κοροιδα ροδιτες κονομαει η τυι και η καθε τυι σε δικο μας μερος και εμεις περνουμε τα ψιχουλα , α ρε κοροιδα ξενοδοχοι α ρε κοροιδα ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *