ροή ειδήσεων

Την Ρόδο επέλεξε για το πρωτο του ταξίδι το "αφεντικό" της TUI


Την Ελλάδα και μάλιστα την Ρόδο επέλεξε το νέο αφεντικό της TUI,... μετά τον μετασχηματισμό και την ενοποίηση του ομίλου, για να κάνει το πρώτο του επίσημο ταξίδι. Ο κ. Friedrich Joussen φθάνει σήμερα με όλο του το επιτελείο στις 11.00 το πρωί στο αεροδρόμιο "Διαγόρας" του νησιού και θα συνοδεύεται και από τοπικά στελέχη του Ομίλου.
Έχει βαρύνουσα σημασία το γεγονός ότι ο κ. Joussen επέλεξε την Ελλάδα για να κάνει το πρώτο του επίσημο ταξίδι και η επιλογή αυτή έχει να κάνει αφενός με την ιδιαίτερη βαρύτητα του προορισμού στην ατζέντα του μεγαλύτερου στον κόσμο ταξιδιωτικού οργανισμού και αφετέρου με το γεγονός ότι παρά τα προβλήματα η Ελλάδα "πουλάει" καλά.


Ο CEO της TUI θα παραθέσει δείπνο απόψε στο οποίο θα παρακαθήσουν η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία μεταβαίνει στη Ρόδο (σ.σ. μετά από πολλά χρόνια υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται το σμαραγδένιο νησί), ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ. Πάνος Λειβαδάς, ο περιφρειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης και πολλοί ξενοδόχοι που συνεργάζονται με το TUI group.
Ακολούθως ο κ. Joussen θα μεταβεί στην Κω, όπου θα έχει ανάλογες συναντήσεις.

ΘΑ το παρακολουθήσουμε και θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *