ροή ειδήσεων

Εκλογές στις 02 Αυγούστου – Ο μνημονιακός αλλά δίκαιος ΣΥΡΙΖΑ & οι συνεπείς ΑΝΕΛ


Προσφυγή στις κάλπες τη Κυριακή 02 Αυγούστου περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης... σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις ναυαγήσουν αλλά και στην περίπτωση που δεν ψηφιστεί από 151 Βουλευτές της συγκυβέρνησης η συμφωνία αν επιτευχθεί και έρθει στη Βουλή.

Το arouraios.gr εκτιμά πως στις εκλογές αν πραγματοποιηθούν, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την ψήφο του λαού για να εφαρμόσει μία σκληρή συμφωνία που θα κρατήσει την χώρα στο ευρώ, σε αντίθεση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που θα παραμείνουν πιστοί στις θέσεις τους, στην ίδια σκληρή αντιμνημονιακή γραμμή που έχουν από την ίδρυση τους.


Η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση «Ευρώ πάση θυσία και ανατροπή των μνημονίων εκ των έσω» θα έχει στόχο πέρα από την απεμπλοκή από το σημερινό εθνικό αδιέξοδο, να συσπειρώσει στις εκλογές όλους τους ψηφοφόρους που θέλουν το ευρώ, με το επιχείρημα πως σε αντίθεση με μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, τα μέτρα που θα παρθούν θα είναι κοινωνικά δίκαια και θα μοιράζουν τα βάρη με βάση τις δυνατότητες των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι, αν του βγει, θα γκρεμίσει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, που ταυτόχρονα θα αιμορραγεί και από τους αντιμνημονιακούς-ευρωσκεπτικιστές ψηφοφόρους που θα κατευθυνθούν μαζικά προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Φυσικά η προκήρυξη των εκλογών παραμένει για τον Αλέξη Τσίπρα η τελευταία επιλογή, όμως όπως εδώ και μήνες έχει καταγράψει το arouraios.gr, ίσως πλέον δεν μπορούν να αποφευχθούν.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *