ροή ειδήσεων

10 Λάθη που κάνεις με καθημερινά προϊόντα!



Υπάρχουν κάποια καθημερινά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε όλοι μας,....
αλλά το κάνουμε με τον πιο λάθος τρόπο και αυτό όχι επειδή είμαστε χαζοί, αλλά γιατί πολύ απλά έτσι μας έμαθαν.

Πολλοί μόλις δουν αυτά τα χρήσιμα tips που υπάρχουν στην λίστα που ακολουθεί, ίσως καταλάβουν αμέσως ότι όντως αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να τα χρησιμοποιούν και αυτό γιατί αν το καλοσκεφτείς υπάρχει λογική.

Ας μην το καθυστερούμε όμως, πάμε να δούμε πως μπορούμε να τα διορθώσουμε


Χρήσιμα tips για να χρησιμοποιείς σωστά διάφορα καθημερινά προϊόντα

1. Η εγκοπή στο πλάι από το αλουμινόχαρτο υπάρχει για να πιέζεις το χαρτόνι μέσα, ούτως ώστε να κρατάει το ρολό και να μην φεύγει από το κουτί.

2. Το καπάκι της coca cola υπάρχει όχι για να ψάχνεις το ποιος σε σκέφτεται, αλλά για να το γυρίζεις ώστε να κρατάει σταθερό το καλαμάκι σου και να μην ανεβαίνει στην επιφάνεια.

3. Το φυστικοβούτυρο όταν το βάζεις στο ντουλάπι σου θα πρέπει να το γυρίζεις ανάποδα, ώστε να κατανεμηθούν ομοιόμορφα τα έλαια που περιέχει.

4. Η τρύπα στο χερούλι της κατσαρόλας στην ουσία δεν είναι για να μπορείς να την κρεμάς, αλλά για να στηρίζεις την κουτάλα – πιρούνα σου και να μην λερώνεις τον πάγκο σου.

5. Η βασική λειτουργία του κουμπιού που κλείνει η πόρτα στα ασανσέρ, είναι για να σε πηγαίνει κατευθείαν στον όροφο που θέλεις χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, κρατώντας το πατημένο σε συνδυασμό με τον όροφο σου.

6. Για να κρυώσει πιο γρήγορα ένα γυάλινο μπουκάλι δεν το αφήνεις 2-3 ώρες στην κατάψυξη. Το σωστό είναι να το τυλίγεις με ένα βρεγμένο χαρτί.

7. Η σωστή πλευρά για να ανοίξεις μια μπανάνα είναι η κάτω, την οποία θα πρέπει να ζουλήξεις και όχι η πάνω που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι.

8. Για να αποφύγεις το να βγαίνει διαρκώς το καλώδιο σου θα πρέπει να δέσεις τα δύο καλώδια μαζί.

9. Η χρήση της ξύλινης πιρούνας εκτός από το να ανακατεύεις τα μακαρόνια είναι να την τοποθετείς επάνω από την κατσαρόλα που βράζει, ώστε να πέφτει ο αφρός και να μην βγαίνει έξω.

10. Ο πιο καλός τρόπος για να κόψεις στην ευθεία τα ντοματίνια, είναι να τα βάλεις ανάμεσα σε δύο πλαστικά πιάτα και να περάσεις από την μέση το μαχαίρι σου!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *