ροή ειδήσεων

Θαύμα! δημοσκόπηση στην Αυγή βγάζει άθροισμα 119,5% !!!


Χαοτική διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει.... δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της «Αυγής της Κυριακής», με το κυβερνών κόμμα να έχει υπερδιπλάσιο ποσοστό.....


Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου συγκεντρώνει 47,5% έναντι μόλις 19,5% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή και Ποτάμι από 6,5%, ΚΚΕ με 5,5%, ΠΑΣΟΚ 4,5% και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4%. Η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 2%, άλλο κόμμα 4%, ενώ στο 19,5% είναι η αδιευκρίνιστη ψήφος.Αρθροίστε τώρα τα ποσοστά 47,5+19,5+6,5+6,5+5,5+4,5+4+2+2+19,5=119,5%!!!!!!!!!!!

Η δημοσκόπηση έγινε 11 και 17 Ιουνίου μέσω τηλεφώνου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/6/15 11:38

    mia xara sosta ta leei i dimoskopisi. apla to 47.5 tou siriza einai to 7.5% ellinon pou tous psifizan kai paliotera kai to ipoloipo 40% einai oi lathrometanastes pou exoun erthei stin ellada!!! apla vgainei to 19.5% parapano giati merikoi den exoun akoma xartia. einai kai ena 20% peripou ellinon pou exoun figei sto eksoteriko ala exoun antikatastathei apo lathrometanastes opos anefera poio pano :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/15 14:16

      Σιγουρα τα ....αναφερομενα ειδη,δεν πιανουν κομπιουτερακι ,και φαγανε ΑΜΑΣΗΤΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ....ΔΑΚΡΥΑ!
      Αν παιρνανε κομπιουτερακι οπως πηρα εγω,σου κανουν μια αναλυσουλα τι σημαινει αυτο,ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
      Οι γαλαζιοι,απλα αναμασανε την προπαγανδα του διαρκως βουλιαζοντος Αντωνιου!
      Που αντι να πει ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ,που ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ (16%) ,ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ!
      Βλεπεις αλλο Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ,ΟΠΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 19,%,ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΒΟΛΗ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΨΗΦΟΥ!
      ΔΗΑΛΑΔΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ,ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ!
      Οι μη γαλαζοπρασινοι ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,οι γαλαζοπρασινοι πανμε να σωσουν τα ασωστα!
      Αυτοι ασχολουνται μονο με την metrisi,που δειχνει διαφορα στο...8%,αλλα δεν λενε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/6/15 14:16

      Σε (πολύ) παλιότερη δημοσκόπηση της Public Issue που είχε δημοσιευθεί εδώ
      http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/683729/brosta-o-suriza-se-nea-dimoskopisi
      Το άθροισμα ήταν 124 μαζί με την αδιευκρίνιστη ψήφο(δείτε το διάγραμμα). Προφανώς και οι δημοσκόποι έχουν να δωσουν εξηγήσεις για κάτι τέτοια νούμερα αλλά στην ΝΔούλα τώρα το ανακαλύψανε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/6/15 14:17

      ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ?
      Δινει κατευθειαν την ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ,και λεει οτι στην ΠΡΟΘΕΣΗ οσοι δεν ψηφιζουν ειναι 20%!
      Θα μπορουσε να ειχε δωσει πρωτα την προθεση ψηφου,δηλαδη ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ σε καθε κομμα,μειον 20%,και μετα να δωσει την προβολη,χωρις δηλαδη τους αναποφασιστους!
      ΣΥΡΙΖΑ 38%
      ΝΔ 16%
      ΧΑ 5%
      ΠΟΤΑΜΙ 5%
      ΚΚΕ 4,5%
      ΠΑΣΟΚ 3,5%
      ΑΝΕΛΛ 3%
      ΛΕΒΕΝΤΗΣ 1,5%
      ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 3%
      ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ,ΤΟΥ 20% ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!
      Και βεβαια οι δημοσκοπικες εταιρειες αυτην την αναγωγη,δεν την κανουν μονο με την "μοιτρασια" των αναποφασιστων,αλλα και με την εκτιμηση,απο που προερχονται οι αναποφασιστοι!
      Αλλα ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/6/15 14:23

      Kύριε Σαμαρά, έχεις καταλάβει σε ποιο κόμμα ηγείσαι; Το έχεις εμπεδόσει καλά μέσα σου, ή το μόνο που κοίταξες ήταν να επανέλθεις ως άσωτος υιός στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απλώς και μόνο για να πάρεις μια μέρα τα ηνία αυτού του κόμματος, όχι για να το μεγαλώσεις ακόμα περισσότερο άπ΄ότι το παρέλαβες, αλλά για να γίνεις αρχηγός του και στη συνέχεια πρωθυπουργός; Αυτός ήταν ο διακαής πόθος σου; Αυτό ήταν το μεράκι σου, το προσωπικό σου συμφέρον; Δυστυχώς έτσι αποδείχθηκε τελικά. Παρέλαβες μια ιστορική φιλελεύθερη παράταξη που την ίδρυσε ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής και κοίτα που την κατάντησες, να συγκυβερνάς περίπου για τρία χρόνια με τον πολιτικό της εχθρό, το ΠΑΣΟΚ, και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; ΄Οχι απλώς έχασες τις εκλογές με πολύ μεγάλη διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη συνέχεια όπως δείχνουν όλα τα γκάλοπ μέχρι σήμερα, το κόμμα της ΝΔ, στο οποίο εξακολουθείς ακόμα να είσαι πρόεδρος, το φθείρεις τόσο ραγδαία που σε λίγο θα έχει την τύχει να συναγωνίζεται στα ποσοστά με το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Παρ΄όλα αυτά όμως εσύ εξακολουθείς τη παλιά σου τακτική. Προ ημερών συναντήθηκες με τον πρώην πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ, τον Κώστα Σημίτη και όπως διαβάσω επίκειται συνάντησή σου με τον πρώην πρωθυπουργό Λάμπρο Παπαδήμα. Τι ζητάς απ΄αυτούς, να σου δώσουν τα φώτα τους; Να σου υποδείξουν τι πρέπει να πράξεις, μήπως και ξανάρθεις στην εξουσία, ή πιστεύεις ότι αυτοί κυβέρνησαν τον τόπο τόσο καλά που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση; Τον λαό της Νέας Δημοκρατίας τον ρώτησες για τις κινήσεις σου αυτές αν συμφωνεί; Μήπως σκέπτεσαι να διαλύσεις εντελώς τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και προτίθεσαι να ιδρύσεις δικό σου κόμμα μαζί με Βενιζέλο, Σημίτη, Παπαδήμα και γιατί όχι και Γιώργο Παπανδρέου μέσα για να συμπληρωθεί το καρέ! ΄Ολες οι κινήσεις αυτές που κάνεις είναι ανώφελες για την παράταξη, ενώ μία κίνηση χρειάζεται από σένα. Να παραιτηθείς από την ηγεσία το συντομότερο. Να μιμηθείς την πρωθυπουργό της Δανίας, η οποία μόλις διαπίστωσε ότι το κόμμα της έχασε στις εκλογές, παραιτήθηκε αμέσως από την ηγεσία, διότι θεώρησε και το είπε δημόσια ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει. Είδες πως εφαρμόζεται εκτός Ελλάδας η Δημοκρατία, η οποία γεννήθηκε μεν στην Ελλάδα, αλλά ... κάνει καριέρα εκτός Ελλάδας;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/6/15 14:33

      Ναι για ολα φτεει ο συριζα μεγαλε ολοι οι αλλοι τοσα χρονια παλι καλα που κυβερνουσανε και βγαζανε κυβερνήσεις μονο απο τους ελληνες...ασε μας τραβα για κανα μπανιο να χαλαρωσεις γιατι το πολυ το τακα τακα ....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/15 14:30

    Απαντώντας, η διεύθυνση της εφημερίδας αναφέρει: «Μετά απο δέκα χρόνια και 145 έρευνες με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία, για τις οποίες η Ν.Δ. δεν εξέδωσε ανακοινώσεις, η Συγγρού αισθάνθηκε την ανάγκη τώρα να αμφισβητήσει την έρευνα της Public Issue που δημοσιεύεται στην ΑΥΓΗ. Ενδεχομένως την Ν.Δ. να ενόχλησε η διαφορά 28 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ απο τη Ν.Δ., την οποία καταγράφει η δημοσκόπηση. Η εταιρεία Public Issue ανακοινώνει πάντα "εκτίμηση εκλογικής επιρροής" και όχι "πρόθεση ψήφου". Επιπλέον, αναφέρει και το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου που λαμβάνει υπ όψιν της. Οι φωστήρες της Συγγρού πρόσθεσαν το ποσοστό αυτό, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής και κατέληξαν στο ...119,5%. Λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *