ροή ειδήσεων

Φώτης Σπύρος: «Παντρεύομαι τον 21χρονο σύντροφο μου στη Νέα Υόρκη»!



«Ο σύντροφός μου είναι μοντέλο, 21 ετών και είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια», αποκάλυψε ο ηθοποιός ...




Ο αγαπημένος ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το σίριαλ «Δυο ξένοι», Φώτης Σπύρος, παντρεύεται, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο protothema.gr, τον 21χρονο σύντροφο του, τον Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη, με κουμπάρα την αστρολόγο Μαρία Παπαπέτρος.



Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το protothema.gr, ο ταλαντούχος ηθοποιός, αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος και πήρε την απόφαση στα 40 του χρόνια να επισημοποιήσει την τρίχρονη σχέση του.

«Είμαι 40 ετών και ήρθε η ώρα να παντρευτώ. Ο σύντροφός μου είναι μοντέλο, νεαρότερος, 21 ετών και είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρόταση έγινε πολύ γλυκά και με όλην την επισημότητα, αλλά θα ήθελα να την κρατήσω για μένα γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή».

Όπως μας είπε ο ηθοποιός, οι γονείς του δεν γνωρίζουν την πρόθεση του να παντρευτεί τον άντρα της καρδιάς του.

«Θα το μάθουν από τα δημοσιεύματα. Δεν με νοιάζει τι θα πουν. Οι γονείς μου δεν δέχονται το γεγονός ότι δύο άνδρες μπορεί να είναι μαζί. Οι σχέσεις μας εδώ και χρόνια είναι παγωμένες».


Όσο για τους γονείς του συντρόφου του λέει ο Φώτης Σπύρος: «Το έμαθαν, δεν τους δώσαμε την επιλογή να αντιδράσουν γιατί αγαπιόμαστε. Μπροστά στην αγάπη δύο ανθρώπων οι άλλοι δεν έχουν επιλογή αντίδρασης».

Μάλιστα την Παρασκευή θα κάνει ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος προκειμένου να ενημερώσει και τον πνευματικό του, τον οποίο τον συμβουλεύεται αρκετά χρόνια.«Θέλω να το πω στον πνευματικό μου και γνωρίζω ότι θα το ακούσει με χαρά, γιατί τα συναισθήματα μου για τον σύντροφο μου είναι αληθινά».
ΠΗΓΗ: protothema.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/6/15 20:14

    καλους απογονους..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/15 21:55

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/15 22:00

    Γέμισε ο κόσμος λουγκρες δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/6/15 22:22

    Έλεος ρε παιδιά...
    Ας κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος και ας παντρευτεί και τον Γκούφι...
    Εσείς γιατί αναπαράγετε αυτά τα ας πούμε "λάθος πρότυπα" τα οποία κατά τη γνώμη μου συντελούν στην αποδόμηση της κοινωνίας και της οικογένειας υπό την μορφή που την έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/15 02:32

      Εχουμε υπογεννηκότητα, αντί να παντρεύονται ετερφυλλοφιλα ζευγάρια, παντρευονται τα ίδια φύλλα μεταξύ τους! Τότε πως θα πολαπλασιαστούμε; σε λίγο οι ξένοι θα είναι πιο πολλοί απο εμάς!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/6/15 11:58

      ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/6/15 22:43

    ΛΟΥΓΚΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/6/15 00:15

    ΕΛΕΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/6/15 00:40

    ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/6/15 20:20

    Για πολλά χρόνια, το πολιτικό σύστημα για να μπορέσει να κάνει τις διάφορες βρωμοδουλειές του αλλά και για να μπορεί να διατηρείται στην εξουσία , έφερε στην επιφάνεια όλα τα κατακάθια της κοινωνίας.
    Σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν κοινωνικά στρώματα με αρρωστημένη και ποταπή ιδιοσυγκρασία. Για αυτό και κάθε συνετό πολιτικό σύστημα φτιάχνει θεσμούς αλλά και το κατάλληλο κοινωνικό κλίμα, έτσι ώστε αυτά τα στρώματα να μην έχουν την δυνατότητα να ανελιχθούν, να αποκτήσουν δικαιώματα, να απαιτήσουν συμμετοχή στα κοινά.
    Και για να γίνουμε ακόμη πιο ξεκάθαροι, να περιγράψουμε τις ιδιότητες αυτών των κοινωνικών ομάδων : άτομα με χαμηλό νοητικό επίπεδο αλλά με ενστικτώδη πονηριά, άτομα με διαφόρων ειδών ψυχοπάθειες και νευρώσεις καθώς και με σεξουαλικές ανωμαλίες πάσης φύσεως, άτομα με κυνισμό και με βασικό ενδιαφέρον την απόκτηση υλικών αγαθών, άτομα ακόμη και με πανεπιστημιακή εκπαίδευση, αλλά χαμηλού πνευματικού επιπέδου, μέχρι και κοινοί εγκληματίες.
    Αυτές τις ομάδες λοιπόν το Ελληνικό πολιτικό και οικονομικό σύστημα τις προώθησε , τους έδωσε φωνή, τις τοποθέτησε σε διάφορες θέσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τις έβαλε ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια. Με άλλα λόγια, δημιούργησε αστικά στρώματα αποτελούμενα από στοιχεία, που σε παλαιότερες εποχές βρίσκονταν απομονωμένα στο περιθώριο της κοινωνίας. Έφερε στην επιφάνεια όλο τον βούρκο που υπάρχει μέσα στους οχετούς κάθε πολιτείας. Έτσι , οι κανονικοί άνθρωποι, όταν είδαν αυτήν την επέλαση των Ζόμπι, σίγησαν , απομονώθηκαν, κρύφτηκαν. Αλλά ακόμη και μέσα στα σπίτια τους, δεν βρήκαν ησυχία. Δέχονταν καθημερινές επισκέψεις, μέσω των τηλεοπτικών καναλιών, από διάφορα ψυχανώμαλα άτομα. Εάν σε όλα αυτά ,προσθέσουμε και τη γενική επήρεια της αριστερής θολοκουλτούρας, τότε η κατάσταση δεν περιγράφεται. Μία μυρωδιά σήψης από παντού. Στο τέλος, ήλθαν και οι ανθρωποθυσίες (η ‹‹εγκληματικότητα››) : Οι βαρβαρικές ορδές που εισχώρησαν στην Ελλάδα , θυσιάζουν κάθε μήνα μερικούς Έλληνες στο βωμό του μίσους και του ρατσισμού τους που νιώθουν προς εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *