ροή ειδήσεων

Έσωσε 30.000 ευρώ από «κούρεμα» και του τα άρπαξαν διαρρήκτες



Φαίνεται πως κάποιοι είχαν σταμπάρει τον επιχειρηματία να «σηκώνει» από την τράπεζα τις 30.000 ευρώ μετρητά και, όταν...

βεβαιώθηκαν πως τα φύλαγε στο σπίτι του, αποφάσισαν να δράσουν

Άδειασε τον λογαριασμό που είχε στην τράπεζα επειδή φοβήθηκε από τις φήμες για «κούρεμα» καταθέσεων και capital control, αλλά την έπαθε από τους... διαρρήκτες ένας επιχειρηματίας από την Ιεράπετρα που έκρυβε στο σπίτι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε «ζεστά» μετρητά!

Φαίνεται πως κάποιοι είχαν δει τον επιχειρηματία να «σηκώνει» από την τράπεζα τα ύψους 30.000 ευρώ μετρητά και, όταν βεβαιώθηκαν πως τα φύλαγε στο σπίτι του, αποφάσισαν να δράσουν. Κατά την διάρκεια της απουσίας του διέρρηξαν μια μπαλκονόπορτα, μπήκαν μέσα και έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια αναζητώντας τον «θησαυρό», τον οποίο τελικά άρπαξαν και έγιναν καπνός. Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή και η Ασφάλεια Ιεράπετρας διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.

Ανάλογο... σοκ περίμενε και μια 60χρονη γυναίκα από τη Φλώρινα, της οποίας η τριήμερη απουσία για διακοπές της βγήκε ξινή! Όταν επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε την πόρτα παραβιασμένη και τα κοσμήματά της αξίας 50.000 ευρώ... άφαντα! Αμέσως κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια Φλώρινας που αναζητά τους δράστες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *