ροή ειδήσεων

Τρεις Ελληνες θα συμμετέχουν στη φετινή συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg



Τρεις Ελληνες θα συμμετέχουν στη φετινή συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg που θα γίνει τις επόμενες ημέρες...



στην Αυστρία και ανάμεσα στις θεματικές της βρίσκεται και το ελληνικό ζήτημα.
Η φετινή συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg θα γίνει από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου στο Τελφς της Αυστρίας με τη συμμετοχή 140 ατόμων από 22 χώρες. Ανάμεσά τους και τρεις Ελληνες. Πρόκειται για τους Παπαλεξόπουλο Δημήτρη διευθύνων σύμβουλο του Τιτάνα, Παναγιώτη Πικραμμένο πρώην πρωθυπουργό της χώρας (επικεφαλής της υπηρεσιακής κυβέρνησης από τις 16 Ιουνίου έως τις 20 Ιουνίου του 2012) και πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και ο Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ.
-Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος
-Ο Παναγιώτης Πικραμμένος
-Ο Λουκάς Τσούκαλης
Οπως σημειώνεται και στον ιστότοπο της λέσχης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην 63η σύνοδο, έχει κληθεί να συμμετέχει ένα γκρουπ πολιτικών ηγετών και ειδικών από το χώρο της βιομηχανίας, των οικονομικών, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τα ΜΜΕ
Ανάμεσα στα βασικά θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση το τετραήμερο της συνόδου, θα είναι και αυτό της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, η λίστα των βασικών θεμάτων που θα συζητηθούν, όπως αναγράφονται στον ιστότοπο της λέσχης Bilderberg έχει ως εξής:
-Τεχνητή νοημοσύνη
-Ασφάλεια στο Ιντερνετ
-Χημικά όπλα -Απειλές
-Τρέχοντα οικονομικά θέματα
-Ευρωπαϊκή Στρατηγική
-Παγκοσμιοποίηση
-Ελλάδα
-Ιράν
-Μέση Ανατολή
-ΝΑΤΟ
-Ρωσία
-Τρομοκρατία
-Ηνωμένο Βασίλειο
-ΗΠΑ
-Αμερικανικές εκλογές
Η λέσχη Bilderbrg ιδρύθηκε το 1954 και οι ετήσιες διασκέψεις της αποσκοπούν στην προώθηση του διαλόγου μεταξύ Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής. Οπως φέτος, έτσι και κάθε χρόνο, 120 με 150 καλούνται να λάβουν μέρος στη συνδιάσκεψη. Περίπου τα 2/3 των συμμετεχόντων προέρχονται από την Εύρώπη και οι υπόλοιποι από τη Βόρειο Αμερική. Από όλους αυτούς, το 1/3 προέρχονται από το χώρο της πολιτικής και τα 2/3 από όλα τα υπόλοιπα πεδία.

Ο χώρος όπου θα γίνει η συνεδρίαση
Οπως σημειώνεται στον ιστότοπο της λέσχης, η ετήσια αυτή συνάντηση αποτελεί ουσιαστικά ένα φόρουμ ανεπίσημων συζητήσεων για σημαντικά θέματα που συμβαίνουν στον πλανήτη. Ενας από τους όρους που υπάρχουν είναι ότι ναι μεν οι πληροφορίες που διακινούνται μπορούν να χρησιμοποιούνται από τους συμμετέχοντες αλλά δεν μπορούν να αποκαλυφθούν ούτε η ταυτότητα, ούτε η καταγωγή του ομιλητή.
Επίσης, στον ιστότοπο της λέσχης σημειώνεται ότι οι συνδιασκέψεις δεν καταλήγουν σε κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα και δεν συντάσσονται πρακτικά. Επιπλέον, δεν προτείνονται λύσεις, δεν γίνονται ψηφοφορίες και δεν εκδίδονται πολιτικές δηλώσεις.
Ολόκληρη η λίστα με τους συμμετέχοντες στη φετινή συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg έχει ως εξής:







Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *