ροή ειδήσεων

Ελληνίδα και Ρουμάνα εκδίδονταν από Τσέχα και Αλβανούς στο Φαληράκι



Στο Φαληράκι της Ρόδου, έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας,... εντοπίστηκε να λειτουργεί μπαρ-βιτρίνα στο οποίο εκδίδονταν γυναίκες, μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Η τοπική Ροδιακή αναφέρει σχετικά ότι οι πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί τους οδήγησαν την Τρίτη το βράδυ στο συγκεκριμένο κατάστημα, όπου ένας από αυτούς με πολιτικά και προσποιούμενος τον πελάτη, ζήτησε να έχει τις «υπηρεσίες» μίας εκ των γυναικών που απασχολούνταν εκεί.

Αφού «έκλεισε η συμφωνία» με γυναίκα από τη Ρουμανία, το ζευγάρι αποχώρησε για τα περαιτέρω. Αμέσως μετά ωστόσο, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του καταστήματος από την Τσεχία, και τρεις αλλοδαπούς αλβανικής καταγωγής. Οι εργαζόμενες στο χώρο φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς πως έχουν συνευρεθεί ερωτικά και με άλλους «πελάτες».

Την Τετάρτη οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για μαστροπεία κατ' επάγγελμα, απλή συνέργεια στην πράξη αυτή, και οπλοφορία, στους εμπλεκόμενους τους οποίους και παρέπεμψε να δικαστούν σήμερα στο αυτόφωρο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *