ροή ειδήσεων

Οι Αμερικανοί δεν πάτησαν στο φεγγάρι!


Η Ρωσία αμφισβητεί ανοιχτά ότι οι Αμερικανοί πάτησαν στο φεγγάρι- Ζητά διεθνή έρευνα για το ψέμα!...

Η κόντρα μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας καλά κρατεί και αυτή τη φορά στο επίκεντρό της βρίσκεται η ιστορική προσγείωση των Αμερικανών αστροναυτών στο φεγγάρι, καθώς η Ρωσία αμφισβητεί το γεγονός και ζητά τη διεξαγωγή διεθνούς έρευνας για να διαπιστωθεί αν κάτι τέτοιο είναι αλήθεια.

Μπορεί να...
έχουν περάσει 46 ολόκληρα χρόνια από τότε που έγινε "ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα", ωστόσο η Ρωσία συνεχίζει α πιστεύει πως η προσεδάφιση του αμερικανικού διαστημικού σκάφους στην επιφάνεια της Σελήνης δεν έγινε ποτέ, δίνοντας ακόμη περισσότερη τροφή στα σενάρια συνωμοσία που θέλουν το ιστορικό αυτό γεγονός να έχει γυριστεί σε κάποια κινηματογραφικά πλατό.

Έτσι, ο Vladimir Markin εκπρόσωπος του τμήματος ερευνών της Ρώσικης κυβέρνησης ζητά να πραγματοποιηθεί διεθνής έρευνα για το γεγονός προκειμένου να διαλευκανθεί αν όντως συνέβη ή διαφορετικά να αποδειχθεί και να τεθεί ένα τέλος στα σενάρια συνωμοσίας.

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Izvestia πώς "Μια διεθνής έρευνα θα μπορούσε να θέσει τέλος στη μυστηριώδη εξαφάνιση του αυθεντικού φιλμ που είχε καταγράψει την προσεδάφιση των Αμερικανών αστροναυτών στη Σελήνη το 1969.

Η Μόσχα δεν υποστηρίζει πως δεν πέταξαν ποτέ στο φεγγάρι αλλά η μυστηριώδης εξαφάνιση του αποδεικτικού υλικού και των πετρών από την επιφάνεια της Σελήνη προκαλούν απορίες, που μια διεθνής έρευνα θα έλυνε".

Υπενθυμίζεται πως η Πρώην Σοβιετική Ένωση και οι ΗΠΑ βρίσκονταν από το 1955 έως το 1972 σε μια συνεχή διαμάχη για το ποια θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στη Σελήνη και ποια θα καταφέρει να κάνει τις σημαντικότερες ανακαλύψεις, με τη δεύτερη να τα καταφέρνει με την αποστολή Apollo 11.

Η διαμάχη αυτή φαίνεται αν είχε κοπάσει μέχρι το 2009, όταν η ίδια η NASA αποκάλυψε στο Reuters ότι μερικά κομμάτια από την προσγείωση του Νιλ Άρμστρονγκ και της παρέας του στην επιφάνεια της Σελήνης είχε καταστραφεί, με αποτέλεσμα να εκφραστούν και επίσημα οι πρώτες αμφιβολίες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *