ροή ειδήσεων

Σε εξέλιξη στο ΠΑΣΟΚ οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου



Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να εκλέξουν... τον 5ο πρόεδρο του κόμματος, μετά την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει από την ηγεσία,ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της θητείας του...



Η ψηφοφορία γίνεται από τη βάση με ανοιχτό μητρώο, που σημαίνει ότι,πέρα από τα ήδη εγγεγραμμένα στους καταλόγους μέλη,μπορούν να ψηφίσουν και όσοι προσέλθουν σήμερα και θελήσουν να εγγραφούν.

Τη θέση του προέδρου διεκδικούν η Φώφη Γεννηματά, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Για την εκλογή προέδρου απαιτείται ποσοστό 50%+1 και αν δεν το συγκεντρώσει κανείς από τους τρεις υποψήφιους θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος.

Οι κάλπες έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε Δήμο, στα ίδια σημεία που είχαν στηθεί και για την εκλογή των αντιπροσώπων στο 10ο συνέδριο. Ανοιξαν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 7μ.μ.

Ο πρόεδρος του κόμματος κ.Βενιζέλος θα ψηφίσει στις 12.30 στη Θεσσαλονίκη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Οι ώρες ψηφοφορίας για τους τρεις υποψήφιους είναι στις 11.15π.μ. η Φώφη Γεννηματά στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων, στις 12 το μεσημέρι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην Τρίπολη, στο Πνευματικό Κέντρο, και την ίδια ώρα ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής.

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα μεταδοθούν το βράδυ διαδικτυακά από τον ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ. Σημειώνουμε ότι στις εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων είχαν πάρει μέρος 35.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *