ροή ειδήσεων

Γλυτώσαμε την ΠΤΩΧΕΥΣΗ...


Όλα συγκλίνουν στο να δοθεί άλλη μια "ευκαιρία" στην Ελλάδα με εξάμηνη παράταση... του προγράμματος. Με λίγα λόγια, η Κυβέρνηση αποδέχθηκε την παράταση του Μνημονίου, ενώ απέκλεισαν οι Ευρωπαίοι το γεγονός να γίνει κούρεμα του χρέους.

Το Eurogroup κράτησε περισσότερο από 4 ώρες, ενώ πηγές αξιωματούχων ανέφεραν ότι «Για πρώτη φορά, αποδεχόμαστε την επέκταση του προγράμματος ως τον μόνο τρόπο να προχωρήσουμε παρακάτω».

Κεντρικό θέμα σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά είναι η είδηση της επιμήκυνσης του Μνημονίου στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις που έκαναν οι συμμετέχοντες στη Σύνοδο ανέφεραν ότι έγινε για πρώτη φορά πολύ σοβαρή δουλειά αλλά χρειάζονται ακόμη κι άλλες συζητήσεις ώστε να κλειδώσει την Τετάρτη το βράδυ σε νέο Eurogroup η συμφωνία.




«Έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε στο επόμενο 48ωρο... Υπάρχει ακόμη περιθώριο για διαπραγματεύσεις, για δουλειά, η ελληνική πρόταση δεν έχει όλα τα στοιχεία που περιμέναμε» δήλωσε μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
Χρειάζεται να γίνει πολύ σκληρή δουλειά τις επόμενες ώρες, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των Χωρών της ευρωζώνης.

Δουλεύουμε πάνω στις ελληνικές προτάσεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι .
H πρόεδροw της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε επισήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση θέλει ακόμα να κάνει πάρτι, αλλά τον λογαριασμό θα πρέπει να τον πληρώσει κάποιος άλλος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *