ροή ειδήσεων

Σήκωσαν πανό υπέρ της Ελλάδας στη γερμανική Βουλή - βιντεο


Μέλη του κόμματος της Αριστεράς σήκωσαν πλακάτ υπέρ της Ελλάδας και υπέρ της Ευρώπης. ...

Μόνο που η κίνηση των βουλευτών του Die Linke ενόχλησε τον πρόεδρο της γερμανικής βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ, που ζήτησε να κατέβουν τα πλακάτ, σύμφωνα με το Star.


Επικεφαλής Die Linke: Λάθος η πολιτική σας κα Μέρκελ

«Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που δεν αφήσαμε τις ελληνικές τράπεζες να χρεοκοπήσουν. Θα μπορούσαμε τότε να είχαμε αποζημιώσει τους καταθέτες και οι τραπεζίτες ...θα είχαν ατυχήσει», δήλωσε ο επικεφαλής της Κ.Ο. της Αριστεράς (Die Linke) Γκρέγκορ Γκίζι κατά την ομιλία του και τόνισε ότι χρειαζόμαστε για την Ελλάδα ένα σχέδιο ανοικοδόμησης.


«Θέτετε σε κίνδυνο το ευρώ στο σύνολό του και μαζί την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», δήλωσε ο Γκίζι απευθυνόμενος στην Άνγκελα Μέρκελ και, αναφερόμενος στην ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ότι κληρονόμησε το «χάος» από τους σοσιαλδημοκράτες και τους συντηρητικούς προκατόχους της, αλλά τελευταία αποπλήρωσε ήδη επτά δισεκατομμύρια χρέους.


«Η ελληνική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη για εξοικονόμηση - όχι όμως εκεί όπου θα το θέλατε», πρόσθεσε και χαρακτήρισε «λανθασμένη» την πολιτική της καγκελαρίου για την Ελλάδα. «Στην Ελλάδα υπάρχει κατάρρευση του συστήματος υγείας και τεράστια αύξηση της ανεργίας. Αυτό είναι προ πάντων αποτέλεσμα της πολιτικής της τρόικας, άρα των δανειστών», πρόσθεσε.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *