ροή ειδήσεων

Πονοκέφαλος για τους τουρίστες οι «ποντικοί» στα ξενοδοχεία


Πιστωτικές κάρτες, χρήματα, κοσμήματα, κινητά και τάμπλετ είναι τα...
αντικείμενα των τουριστών που βάζουν στο… μάτι νεαροί κλέφτες που δεν διστάζουν να «χτυπήσουν» ακόμα και στα δωμάτια των ξενοδοχείων που μένουν οι επισκέπτες του νησιού.

Τόσο οι τουρίστες όσο και οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων του νομού Ηρακλείου έχουν… πονοκεφαλιάσει από τα συχνά κρούσματα κλοπών που σημειώνονται ενώ δεν είναι λίγα τα ξενοδοχεία – ακόμα και τα μικρά καταλύματα – που έχουν προβεί στην τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων στο cretapost, τον τελευταίο καιρό οι «ποντικοί» των ξενοδοχείων έχουν μπει στη διαδικασία να σχεδιάζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Παρακολουθούν τους τουρίστες, βάζουν στο… μάτι αυτόν που θεωρούν ότι έχει τα αντικείμενα που ποθούν ή που μπορούν να «σπρώξουν» πιο εύκολα στην… αγορά και στη συνέχεια αρχίζουν τις παρακολουθήσεις των υπαλλήλων του ξενοδοχείου και των σεκιούριτι.

Όταν έχουν συλλέξει τις πληροφορίες που θέλουν… χτυπούν!

Άνοιξαν σαν… κύριοι κι έφυγαν με τα κλοπιμαία

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το κρούσμα της κλοπής που σημειώθηκε χθες το πρωί σε γνωστό ξενοδοχεία του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες στις 12 με 1 το μεσημέρι άγνωστοι δράστες μπήκαν σαν… κύριοι σε δωμάτιο που διέμενε Γερμανός τουρίστας και έκλεψε από μέσα το πορτοφόλι του, ένα tablet και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του τουρίστα, στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, μέσα στο πορτοφόλι του υπήρχαν χρήματα, πιστωτικές κάρτες αλλά και προσωπικά έγγραφα.
Πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *