ροή ειδήσεων

ΤΙΣΙΣ: Μια σκοτεινή κινηματογραφική ιστορία φαντασίας και πάνω απ’ όλα Ελληνική!



Συμμετέχει ο Ροδίτης ΚΩΣΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ....

Μία ταινία που ελπίζουμε να είναι η έκπληξη του 2015! Μία ανεξάρτητη παραγωγή γυρισμένη στα βουνά της Βοιωτίας, στη πόλη της Λιβαδειάς και σε περιοχές της Αττικής.

Σκηνοθεσία Γεώργιος Ευαγγελόπουλος (βραβείο το 2013 στην κατηγορία “Σκηνοθετώντας για την Ελλαδα” στις ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ με το “Δεν είναι Μπαμπούλας”) και βοηθός σκηνοθέτη η Αφροδίτη Ταύρη (βραβευμένη το 2014 στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντoκιμαντέρ Aegeandocs 2014 με το “Πρώτο Σκαλοπάτι”).

Δύο βραβευμένοι Σκηνοθέτες που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία δύσκολη περίοδο λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά με μεράκι, έμπνευση και όραμα ετοιμάζουν την ταινία ΤΙΣΙΣ μια φανταστική σκοτεινή ιστορία αγάπης και τιμωρίας που βασίζεται στο τετράπτυχο ”ΥΒΡΙΣ -ΑΤΗ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΤΙΣΙΣ”

Σύντομα στους Κινηματογράφους…

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Βρισκόμαστε στην εποχή των “PAX MODUS” (Ειρήνη -Τρόπος ζωής/Συμβιβασμός), όπου Θνητοί και αθάνατοι ζούσαν αρμονικά μεταξύ τους. Η εποχή αυτή δεν κράτησε για πολύ καθώς η ισορροπία άρχισε να χάνεται όταν νεράιδες και ξωτικά έπεφταν στις αμαρτίες και τα πάθη των ανθρώπων. Το συμβούλιο των αθανάτων, αναγκάστηκε να κόψει τον ομφάλιο λώρο των σχέσεων με τους θνητούς. Έτσι, ο βασιλιάς ROAH έριξε κατάρα τέτοια ώστε “Κάθε αθάνατος που θα γευτεί την αμαρτία με θνητό, θα πέσει από το βασιλειό μας, θα τον περιμένει μόνο θάνατος και ο απόγονος του θα εξοντώσει την φυλή των θνητών, καθώς θα θρέφεται μόνο με το αίμα και την σάρκα αυτών”. Το νέο μαθεύτηκε γρήγορα. Κάθε νεράιδα και ξωτικό που ζούσε στα δάση κρύφτηκε καλά στις σκιές του… Τα χρόνια πέρασαν και οι ιστορίες των ανθρώπων για συναντήσεις με Νεράιδες έσβηναν… Όμως, η μοίρα είχε αποφασίσει να ζωντανέψουν ξανά με τον πιο σκληρό τρόπο!





ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Γεννημένος στην Αθήνα πριν πολλά πολλά χρόνια, αποφοίτησε από την δραματική σχολή του Γ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ και 25 χρόνια τώρα έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες θεατρικές συνεργασίες (δύσκολο να αναφερθούν σε τόσο λίγο κείμενο) όπως και τηλεοπτικές (Λάμψη, Καλημέρα ζωή, L.AP.D, Μαρία η άσχημη, Αναστασία, Το παιχνίδι της συγνώμης και άλλες πολλές) και σε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές. Αγαπά πολύ να δουλεύει με νέα παιδιά γιατί έτσι και αυτός αισθάνεται νέος. Στην ταινία έχει τον Α’ Ανδρικό ρόλο, του θνητού, που χάρη στις πράξεις του και τα θέλω του “ενεργοποιεί” την κατάρα. Ένας ρόλος με δράση και έντονο συναισθηματικό πόνο.

ΚΩΣΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ
Γεννήθηκε στην Ρόδο. Είναι Ιδρυτικό Μέλος του θεάτρου «ΣΥΝ ΚΑΤΙ» σύνολο τέχνης. Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραγωγές όπως (Με τα παντελόνια κάτω – Βασιλιάδες – Πολυκατοικία – Λόλα – Λατρεμένοι μου Γείτονες – Αν Μ’ αγαπάς – Singles 2 – Έρωτας.) Στον κινηματογράφο έχει έντονη παρουσία ενδεικτικά (Το κορίτσι στο παράθυρο – Segreto – A DAY WITH MY FATHER – RESTART – B Rhesus Αρνητικό – Runaway Day – PAYBACK TIME – No Parking ). Στην ταινία ενσαρκώνει τον βασιλιά “ROAH” των αθανάτων, αλλά με συναισθήματα θνητού.

ΧΡΥΣΑ ΝΤΑΟΥΛΗ
Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος «Διεθνών και Ευρωπαϊκών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών», έχει μεταπτυχιακό στη Μετάφραση και είναι απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Βασίλης Διαμαντόπουλος. Έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις βιβλίων και έχει συμμετάσχει σε διάφορες performance.. Είναι ένα από τα τρία βασικά μοντέλα της καλοκαιρινής collection της Admiral για το 2015.. Παίζει στην ταινία του Γεώργιου Ευαγγελόπουλου «ΤΙΣΙΣ» στο ρόλο της Νεράιδας, δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Βούλγαρη.



Συμμετέχουν:
Χρύσα Μαρκάτα
Αχιλλέας Τρευλός
Μάριος Χάννας
Γεωργία Ρεντίφη
Γιάννης Παπαχίου
Δήμητρα Μωραϊτη
Γεώργιος Ευαγγελόπουλος
Κωνσταντίνος Σοφιανάτος
Κωνσταντίνος Τασούλας
Παναγιώτης Κοσκινάς
Ευαγγελία Τασούλα
Αγγελική Βλαχογεώργου
Ηρώ Πέτσα
Βασίλης Σαμαριτάκης
Gjergji Koloi

Σενάριο-Σκηνοθεσία
Γεώργιος Ευαγγελοπουλος
(βοηθό στην γραφή την Γεωργία Τσιντάνου)





Tecnical Support Manager
Μάριος Χάννας



Κοστούμια
Βασιλική Ευαγγελοπούλου
Κωνσταντίνα Καφρίτσα
Γεώργιος Ευαγγελόπουλος



Μουσική
Νικόλας Καζάζης



musiccorner

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *