ροή ειδήσεων

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ - Ολαντ


Χωρίς δηλώσεις αποχώρησε η Ανγκελα Μέρκελ....

Μετά από δύο ώρες συζητήσεων συμφώνησα στο... προφανές! Ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις για να βρεθεί λύση! Όμως, από εκεί και πέρα τίποτα! Τι αντάλλαγμα έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας...

Λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ η τριμερής συνάντηση στις Βρυξέλλες μεταξύ Τσίπρα - Μέρκελ και Ολάντ, που «κλείδωσε» οριστικά, έπειτα από πολλές παλινωδίες, αργά το απόγευμα.

Η συνάντηση, που έγινε στο γραφείο της γαλλικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της ΕΕ, ολοκληρώθηκε στη 1 το πρωί. Αναμένονται δηλώσεις από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ Ανγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ έχουν ήδη ανακοινώσει πως δεν θα μιλήσουν απόψε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σύμφωνα με γερμανούς κυβερνητικούς αξιωματούχους που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, οι τρεις ηγέτες κατά τη συνάντηση συμφώνησαν πως είναι ανάγκη να εντατικοποιηθούν οι διαπραγματεύσεις.

Κατά την διάρκειά της αναμένεται η προσέγγιση των απόψεων των δύο πλευρών, ώστε να επιτευχθεί τις επόμενες ημέρες μια συμφωνία. Οι πληροφορίες που φτάνουν από τις Βρυξέλλες δείχνουν ότι η ελληνική κυβέρνηση και οι δανειστές κινούνται προκειμένου να βρουν σημεία σύγκλισης. Η πληροφορία που έχει το protothema.gr είναι ότι η ελληνική πλευρά και οι δανειστές φαίνεται να συμφωνούν στον στόχο για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 1% για το 2015.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *