ροή ειδήσεων

Η ομάδα με την μεγαλύτερη αξία δεν είναι ούτε η Μπάρτσα, ούτε η Ρεάλ, ούτε η Μπάγερν [πίνακας]



Είναι η πιο πλούσια ομάδα της Ευρώπης κι ας τερμάτισε 4η στο Πρωτάθλημα...

Η Manchester United έγινε το ποδοσφαιρικό κλαμπ με την μεγαλύτερη αξία, παρά την αποτυχία της να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις της Premier League τις προηγούμενες δύο σεζόν.
Η United πέρασε την Bayern Munich και έγινε η πρώτη ομάδα με αξία άνω του 1 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με την Brand Finance, την βρετανική εταιρεία που μανατζάρει ποδοσφαιρικά κλαμπ στο νησί.

Στις πρώτες δέκα ομάδες, οι έξι είναι βρετανικές και αυτό έχει να κάνει με τα πλουσιοπάροχα τριετή τηλεοπτικά δικαιώματα, αξίας 7,8 δισ. δολαρίων, αυξημένα κατά 70%.
Η United κατάφερε να αυξήσει δραστικά τα έσοδά της μετά την συνεργασία της με Chevrolet και Adidas αυξάνοντα την αξία της στα 1,2 δισ. δολάρια.

Το management της Manchester United και οι ιδιοκτήτες της θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν την αγάπη για το σωματείο, στα πέρατα του κόσμου και με την σύναξη νέων επιχειρηματικών συμφωνιών, να αυξήσουν και άλλο την αξία του κλαμπ.
Η United τελείωσε τέταρτη στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Αγγλίας, ενώ την περίοδο 2013-2014 ήταν 7η.
Η Barcelona, που κέρδισε φέτος τη Champions League και το ισπανικό πρωτάθλημα και το κύπελλο, έχει αξία 773 εκατ. δολάρια.
Η Bayern Munich, αξίζει 933 εκατ. δολάρια, η Real Madrid αξίζει 873 εκατ, και η Manchester City 800 εκατ. Η Chelsea, αξίζει 795 αναφέρει η Brand Finance.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *