ροή ειδήσεων

Ποιοι και τι... κλέβουν περισσότερο από τα ξενοδοχεία



Δείτε με σειρά κατάταξης από ποιες χώρες προέρχονται οι ταξιδιώτες που συνηθίζουν να... κλέβουν ό,τι μπορούν από τα ξενοδοχεία που επισκέπτονται.

Πολλοί από όσους ταξιδεύουν στις χώρες τους ή στο εξωτερικό έχουν τη συνήθεια να παίρνουν μαζί τους φεύγοντας μπουκαλάκια με σαμπουάν ή γαλακτώματα που τα ξενοδοχεία προσφέρουν στους πελάτες τους. Υπάρχουν όμως και πολλοί που δεν περιορίζονται σε αυτά, αλλά παίρνουν μαζί τους φεύγοντας... ό,τι μπορούν: από πετσέτες και μαξιλαροθήκες μέχρι διακοσμητικά και έργα τέχνης.

Η ιστοσελίδα Hotels.com έκανε μια παγκόσμια έρευνα με θέμα τις εθνικότητες των ταξιδιωτών, οι οποίοι έχουν τη συνήθεια να παίρνουν μαζί τους φεύγοντας διάφορα πράγματα από τα ξενοδοχεία τους. Και το αποτέλεσμα έδειξε ότι οι πρώτοι που έχουν την τάση να το κάνουν αυτό είναι οι Αργεντίνοι, το 73% των οποίων παραδέχτηκε ότι παίρνει διάφορα πράγματα από τα ξενοδοχεία που επισκέπτεται!

Στην δεύτερη και στην τρίτη θέση ακολουθούν με μικρές διαφορές οι κάτοικοι της Σιγκαπούρης (71%) και οι Ισπανοί (70%), ενώ αμέσως μετά έρχεται ένας λαός που επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, οι Γερμανοί, το 68% των οποίων παραδέχεται ότι φεύγοντας από ένα ξενοδοχείο έχει την συνήθεια να παίρνει μαζί του ό,τι μπορεί.

Στην πρώτη δεκάδα δεν βρίσκουμε πουθενά τους Ελληνες, αλλά ακολουθούν οι Ιρλανδοί με 67%, οι Ρώσοι και οι Μεξικανοί με 59%, οι Ιταλοί με 57%, οι Ιάπωνες με 56% και οι οι Αμερικανοί με 53%.

Στον αντίποδα, αυτοί που αρνούνται να πάρουν το παραμικρόφεύγοντας από ένα ξενοδοχείο είναι οι Κολομβιανοί και οιΝορβηγοί.

Οσο για τα πιο δημοφιλή αντικείμενα, που οι ένοικοι των ξενοδοχείων... εξαφανίζουν φεύγοντας είναι πετσέτες, μπαταρίες, μαχαιροπίρουνα, διακοσμητικά ακόμα και κουρτίνες! 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *