ροή ειδήσεων

Τσουχτερά πρόστιμα για παράνομη στάθμευση στη Μεσαιωνική Πόλη



Συνεχίζονται οι έλεγχοι και για καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων...

Τσουχτερά πρόστιμα επεβλήθησαν από την Τροχαία σε δεκάδες οδηγούς που είχαν σταθμεύσει το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα αυτοκίνητά τους σε διάφορα σημεία στη Μεσαιωνική Πόλη.
Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν μετά από αίτημα των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου για να μπει τάξη στη Μεσαιωνική Πόλη.
«Ενημερώθηκα πως επεβλήθησαν τσουχτερά πρόστιμα σε περισσότερους από εκατό οδηγούς που είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητά τους σε σημεία που δεν επιτρέπεται στη Μεσαιωνική Πόλη», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών κ. Γιώργος Κακούλης.
Σε ερώτηση αν θα συνεχιστούν οι έλεγχοι για τη στάθμευση των οχημάτων στη Μεσαιωνική Πόλη, ο κ. Κακούλης δήλωσε:
«Θα συνεχιστούν οι έλεγχοι. Πρέπει να μπει τάξη. Δεν μπορεί να δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα. Υπάρχουν κανόνες και θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους».
Σχετικά με τα ηλεκτρονικά συστήματα αποτροπής εισόδου οχημάτων στη Μεσαιωνική Πόλη, ο κ. Κακούλης δήλωσε, πως γίνεται προσπάθεια να λειτουργούν και τις απογευματινές ώρες.
«Προσπαθούμε ώστε τα συστήματα αποτροπής εισόδου οχημάτων να λειτουργούν όχι μόνο τις πρωινές ώρες, αλλά και τις απογευματινές. Αυτός ο στόχος θα είναι εφικτός όταν θα ολοκληρωθεί η εκπαίδευση του προσωπικού. Σύντομα θα προχωρήσουμε και στη διανομή των ειδικών σημάτων στους μονίμους κατοίκους της Μεσαιωνικής Πόλης», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών.
Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών δήλωσε πως θα συνεχιστούν οι έλεγχοι και για τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων.
«Οι έλεγχοι για τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων συνεχίζονται. Καθημερινά βεβαιώνονται παραβάσεις. Θα είμαστε αυστηροί με όσους δεν συνετίζονται. Κάποιοι θα χάσουν και τις άδειες που διαθέτουν», δήλωσε ο κ. Κακούλης.
Σε ερώτηση σχετικά με τη στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων κοντά στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης και σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι της Κολόνας, ο κ. Κακούλης δήλωσε:
«Προσωρινά έχουμε επιτρέψει την στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων κοντά στο λιμάνι της Κολόνας. Δεν θα πρέπει να παρκάρουν ούτε και στο κέντρο της πόλεως».
Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Εφαρμογών δήλωσε πως στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι να σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία σε χώρο που θα διαμορφωθεί στο λιμάνι της Ακαντιάς.


Πηγή:www.dimokratiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *