ροή ειδήσεων

Το ντοκουμέντο του πανικού σε πτήση για το Ηράκλειο. Η στιγμή της σύλληψης και το ξέσπασμα των επιβατών [ΒΙΝΤΕΟ]


Η πτήση από το Μάντσεστερ για το Ηράκλειο της Κρήτης πήρε απρόβλεπτη τροπή... πάνω από τα Βαλκάνια . Με κομμένη την ανάσα οι επιβάτες παρακολουθούσαν τις εικόνες που θα δείτε στα δύο βίντεο...
Είναι η στιγμή που ο μεθυσμένος Βρετανός επιβάτης της πτήσης από το Μάντσεστερ για το Ηράκλειο, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ακινητοποιείται από το πλήρωμα και απομακρύνεται από το θάλαμο επιβατών, οι οποίοι ξεσπούν σε επευφημίες και χειροκροτήματα.

Βέβαια ήδη είχε προκαλέσει, εκτός από την ανησυχία των 180 επιβαινόντων, την αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σόφιας, αντί του Ηρακλείου.


ΦΩΤΟ από mirror.co.uk
Ο άνδρας έγινε επιθετικός και το πλήρωμα αναγκάστηκε να τον ακινητοποιήσει. Αφού ήπιε το αλκοόλ που είχε αγοράσει στα Duty Free, ο άνδρας άναψε με τον αναπτήρα του τσιγάρο στην τουαλέτα. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άνδρας ανήκε σε παρέα Βρετανών τουριστών.Ενώ αρχικά ο πιλότος είχε επικοινωνήσει με το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ζητώντας να πάει στο σημείο η αστυνομία, όταν η συμπεριφορά του άνδρα χειροτέρεψε, η πτήση εξετράπη στη Σόφια. Εκεί, ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς.




Το αεροπλάνο έφτασε στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" μερικές ώρες αργότερα, χωρίς τον Βρετανό, τον οποίο είχε συλλάβει η βουλγαρική αστυνομία λίγο μετά την αναγκαστική προσγείωση. Το βίντεο ντοκουμέντο ανέβασαν άλλοι επιβάτες στο youtube και ήδη αναπαράγεται στα μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας.




πηγή: mirror/newsit

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *