ροή ειδήσεων

Θέμα παγκοσμίως ο Μαρινάκης...



Από τη Νότιο Αφρική, ως την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία έφτασε η… καμπάνα στον Βαγγέλη Μαρινάκη...
Μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία κι εφημερίδες, όπως η USAToday, η DailyMail, η Mundo Deportivo, ακόμη και η Νοτιοαφρικάνικη έκδοση του Eurosport, ασχολήθηκαν με τους περιοριστικούς όρους στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Sky Sports (Αγγλία)
Στη Μεγάλη Βρετανία, το Sky Sports γράφει χαρακτηριστικά: "Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποκλείεται από το ποδόσφαιρο, κάτω από κατηγορίες διαφθοράς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ελλάδας, αποκλείστηκε από το ποδόσφαιρο, καθώς η έρευνα συνεχίζεται για κατηγορίες σε εγκληματική οργάνωση η οποία έλεγξε εντός έδρας ματς".
Στο κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά στους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή.

Eurosport και Reuters
Στο ίδιο μήκος κύματος με τα προηγούμενα ΜΜΕ, το Eurosport και το Reuters. Και τα δύο τιτλοφορούν την είδησή τους με την ίδια πρόταση.
"Απαγόρευση στον ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Ελλάδας, κάτω από έρευνα για διαφθορά. Ο Μαρινάκης πρέπει τώρα να εγκαταλείψει τη θέση του προέδρου του Ολυμπιακού, αλλά μπορεί να διατηρήσει την ιδιοκτησία της ομάδας.", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Voetbal International (Ολλανδία)
Στην Ολλανδία η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της χώρας τιτλοφορεί το σχετικό κείμενό της ως εξής: "Ο ύποπτος πρόεδρος του Ολυμπιακού πρέπει να παραιτηθεί"
Στη συνέχεια γίνεται λεπτομερής αναφορά στην απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη και τις κατηγορίες που αντιμετώπισε, αλλά και την απόφαση της δικαιοσύνης. "Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου των πρωταθλητών Ελλάδας, όπου ο Ιμπραχίμ Αφελάι αγωνίστηκε ως δανεικός τη φετινή σεζόν".

Sport (Ισπανία)
Στην Καταλονία και την "Sport" γίνεται ιδιαίτερη μνεία στις τελευταίες εξελίξεις. "Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, απενεργοποιημένος. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τιμωρείται με αποκλεισμό και πρόστιμο 200.000 ευρώ, για τις καταγγελίες σε περίπτωση χειραγώγησης "
Στο κείμενο γίνεται λεπτομερής αναφορά, στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο προφίλ του Βαγγέλη Μαρινάκη. "Από τότε που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, κατέκτησε πέντε σερί πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας"

Mundo Deportivo (Ισπανία)
Το ίδιο και στην άλλη μεγάλη ιστοσελίδα της Βαρκελώνης. "Απαγορεύουν στον πρόεδρο του Ολυμπιακού την άσκηση των καθηκόντων και του επιβάλλουν πρόστιμο για υπόθεση χειραγώγησης."

ESPN (Βραζιλία)
Στο ESPN και τη βραζιλιάνικη έκδοση αυτού, υπάρχει η κάτωθι είδηση: "Η ελληνική δικαιοσύνη απομακρύνει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος ερευνάται για εξαγορά αποτελεσμάτων".
Και συνεχίζει: "Ο Μαρινάκης, επίσης, είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνες στο αστυνομικό τμήμα"

20 Minutes (Γαλλία)
Στη Γαλλία, η ιστοσελίδα 20minutes.fr αναφέρει, χαρακτηριστικά: "Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αποκλείεται από το ποδόσφαιρο". Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, πρωταθλητής Ελλάδας που έχει προκριθεί στο Champions League, αποκλείστηκε από κάθε ενασχόληση συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο, αφού απολογήθηκε στον ειδικό ανακριτή, για σκάνδαλο στημένων ματς".

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/6/15 00:02

    Καμπανα θα ηταν για μενα και για σενα.Γι αυτον δεν ειναι ουτε κουδουνακι γατας.Και καλα τιμωρηθηκε τωρα.Απλα εδειξαν ακομα μια φορα τι θα πει "Ελληνικη Δικαιοσυνη" στην οποια ολοι οι μεγαλοκαρχαριες "εχουν εμπιστοσυνη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *