ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τραυμάτισε τουρίστα για να του πάρει τη βαλίτσα



Ο άτυχος παραθεριστής τραυματίστηκε στο πρόσωπο, αλλά κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία...
Τρύπωσε μέσα στα ξημερώματα σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου για να κλέψει μια... βαλίτσα ένας 41χρονος Βούλγαρος, αλλά τη στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και προσπάθησε να τον σταματήσει. Όμως, εκείνος τον γρονθοκόπησε και το έβαλε στα πόδια.

Ο άτυχος παραθεριστής τραυματίστηκε στο πρόσωπο, αλλά κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι τον συνέλαβαν και στην κατοχή του βρέθηκε η κλεμμένη βαλίτσα που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Μαζί με αυτήν, κατασχέθηκαν ένα κινητό, 329 ευρώ και ένα διαβατήριο το οποίο δεν του ανήκε.

Για το κινητό διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε έναν Σουηδό τουρίστα και είχε κλαπεί τα ξημερώματα της Τρίτης από ένα μπαρ. Ο ιδιοκτήτης του το αναγνώρισε και το πήρε πίσω. Όμως, δεν έχει εντοπιστεί ο κάτοχος του διαβατηρίου, του οποίου η προέλευση ερευνάται.

Ο Βούλγαρος δράστης ομολόγησε ότι την περασμένη Δευτέρα είχε διαρρήξει μια καφετέρια και είχε αρπάξει διάφορα είδη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *