ροή ειδήσεων

ΕΚΤ: Εγκρίθηκε το αίτημα της Ελλάδας για ρευστότητα - Θετική έκβαση στη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα βλέπουν κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος!



Εγκρίθηκε τελικά το αίτημα της Τράπεζας της Ελλάδος ...για ρευστότητα από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ. Η τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Το ποσό της αύξησης του ELA δεν έχει ανακοινωθεί. Κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος εκτιμούσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τις ελληνικές τράπεζες. Επίσης, εκτιμούν ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στην Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας.

Για τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα ρωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και Συντονιστής της διαπραγμάτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος προσερχόμενος σήμερα το μεσημέρι στη συνάντηση των Προέδρων του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο ξενοδοχείο "Divani Ακρόπολη" .

"Και οι δυο πλευρές αναγνώρισαν τις προσπάθειες που έχει κάνει η κυβέρνηση για συμφωνία με τους εταίρους, προσπάθειες που θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα στη Σύνοδο Κορυφής " , είπε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε ότι ο κ. Στουρνάρας εγγυήθηκε ότι και σε αυτό συγκλίνουν οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Τράπεζας της Ελλάδος.

gkourou

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *