ροή ειδήσεων

Κάρπαθος: Νέες έρευνες και ανατροπές για το έγκλημα που σόκαρε το νησί



Αναζητείται τρίτο πρόσωπο για το φόνο μάνας και κόρης...


​Νέο κύκλο ερευνών για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας μάνας και κόρης, που συγκλόνισε το Όθος Καρπάθου, ξεκίνησε η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου κ. Αικατερίνη Καρτσιούνη.

Η αρχή θα γίνει με την κατάθεση συγγενικού προσώπου του 79χρονου θύματος, το οποίο είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη, ζητώντας τη διαλεύκανση του εγκλήματος που συνέβη πριν από περίπου δυο χρόνια.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε σοκάρει το νησί, καθώς αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι η 44χρονη κόρη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την 79χρονη μητέρα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της νεκροτομής τα δεδομένα άλλαξαν καθώς ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως πρόκειται για… διπλή δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη πέθανε πρώτη, μετά από πολλά χτυπήματα και μαχαιριές ενώ η μητέρα της πέθανε λίγο αργότερα, μετά από χτύπημα με βαρύ αντικείμενο, το οποίο μάλιστα αλλοίωσε και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι έξω από το σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος, ενώ το κοντινότερο σπίτι από τον τόπο του εγκλήματος απέχει περίπου 150 μέτρα! Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχουν μάρτυρες, που να έχουν δει κάποιο πρόσωπο να πλησιάζει το σπίτι ή να αποχωρεί απ’ αυτό.

Πηγή : dimokratiki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *