ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Μαρινάκη



Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, παρουσία μία φορά το μήνα,...

εγγύηση 200 χιλιάδες ευρώ οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, ο οποίος θεωρείται εκ των αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Στη μαραθώνια απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία με δυο διαλείμματα κράτησε σχεδόν 7 ώρες, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, επέμεινε να ζητά...

συγκεκριμένες απαντήσεις σε τρία συγκεκριμένα σημεία. Σχετικά με τη συνομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη, για το πολυσυζητημένο παιχνίδι Τύρναβος - Εθνικός Γαζώρου, τη συνομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, με θέμα την τοποθέτηση του διαιτητή Μάνταλου σε συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και το περιβόητο ζήτημα του εμπρησμού του φούρνου του πρώην διαιτητή Κωνσταντινέα.

Ωστόσο, μετά το τέλος της κατάθεσης Μαρινάκη, ο ανακριτής απαφάσησε απαγόρευση οποιασδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, ο κ. Μαρινάκης καλείται να πληρώσει εγγύηση 200.000 ευρώ για να μείνει ελεύθερος και επίσης είναι υποχρεωμένος κάθε 15 ημέρες να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα και πρέπει να είναι ειπωθεί πως είναι ο μοναδικός στον οποίο επιβλήθηκε κάτι τέτοιο.

Έξω από την Ευελπίδων βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, ο διευθύνων σύμβουλος των "ερυθρολεύκων, Γιάννης Βρέντζος και ο 5ος αντιπρόεδρος, Τάκης Αγραφιώτης. Παράλληλα, βρέθηκαν και ορισμένοι φίλοι του Ολυμπιακού.

Πλέον, από 'δω και πέρα μένει να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν μπορεί ο ίδιος να συμμετέχει σε οτιδήποτε αφορά τις δραστηριότητες της ομάδας και να ασκεί διοίκηση, με το όνομα του Γιάννη Βρέντζου να προβάλει ως το επικρατέστερο για την διάδοχη κατάσταση. Είναι δεδομένο ότι άμεσα θα υπάρξει κινητικότητα για την "επόμενη μέρα" στην Πλατεία Αλεξάνδρας.


Οι διαφορές με Σαρρή και Κουρίδη

Αν δει κανείς προσεκτικά τους περιοριστικούς όρους, θα διαπιστώσει πως στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι διαφοροποιημένοι σε σχέση με αυτούς που επιβλήθηκαν στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και τον πρώην νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Θόδωρο Κουρίδη, οι οποίοι, μαζί με τον Μαρινάκη, φέρονται ως οι «διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης». Ο κοινός όρος είναι αυτός της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Επίσης, κοινός όρος είναι αυτός της εγγύησης για να μείνεις ελεύθερος, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε να καταβάλλει 200.000 ευρώ και οι Σαρρής - Κουρίδης από 50.000.

Ο εντελώς διαφορετικός όρος που επιβλήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πως πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 1η και 15 του μήνα. Αντίθετα, στους Σαρρή και Κουρίδης επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ωστόσο και ο όρος αυτός δεν έχει ουσιαστικά τεράστια διαφορά, καθώς ναι μεν ο Βαγγέλης Μαρινάκης διευκολύνεται να βγαίνει στο εξωτερικό για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ωστόσο δυο φορές το μήνα θα πρέπει να βρίσκεται εντός συνόρων για να δίνει το «παρών» στο τμήμα.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *