ροή ειδήσεων

Εικόνα ντροπής ο τάφος του παγκοσμίου φήμης Ντέμη Ρούσσου [ΦΩΤΟ]



4 μήνες μετά το θάνατο του στη θέση στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, οι εικόνες από τον τάφο του προκαλούν θλίψη και ντροπή...



Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσο, είπαν σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου τελέσθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία, πριν από μερικούς μήνες.

Ο ερμηνευτής πολλών και μεγάλων επιτυχιών, έχοντας πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, άφησε την τελευταία του πνοή στα 69 του χρόνια, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2015, στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά από μακρόχρονη νοσηλεία.

Σήμερα σχεδόν 4 μήνες μετά στη θέση που ετάφη ο διάσημος Έλληνας ερμηνευτής είναι ένας πρόχειρος τάφος με χώμα και μερικές περιμετρικά πέτρες να «κοσμούν» τον χώρο που αναπαύεται ο Έλληνας που δόξασε την χώρα μας στα πέρατα του κόσμου.

Με την οικογένεια απούσα, οι θαυμαστές από την Ιταλία ήταν αυτοί που προσπάθησαν να δώσουν μια πιο αξιοπρεπή εικόνα στον εγκαταλειμμένο τάφο του σπουδαίου καλλιτέχνηΝτέμη Ρούσσο, βάζοντας περιμετρικά λεύκες πέτρες και λίγες γλάστρες, μαζί με μια φωτογραφία του.



Τάφος Ντέμη Ρούσσου – Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Τις εικόνες ντροπής σχολιάζουν εκατοντάδες φίλοι του από το εξωτερικό σε σελίδες του facebook, μια εικόνα χίλιες λέξεις… που ντροπιάζουν ακόμη μια φορά την Ελλάδα και τους παραλήπτες της.

Ο άνθρωπος που δοξάστηκε από τον διεθνή Τύπο, όχι μόνο για το έργο αλλά και για την προσωπικότητά του, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Άμα είσαι Έλληνας δεν χρειάζεται να έχεις στοιχεία για να είσαι υπερήφανος. Είσαι υπερήφανος. Είμαστε μία ευλογημένη ράτσα». Τι ειρωνεία…



Τάφος Ντέμη Ρούσσου


πηγή: boxtv

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/6/15 11:48

    Ο δήμος εκεί δεν θα μπορούσε να του στήσει ένα μαρμάρινο τάφο????? 800-900 Ευρώ κοστίζει, αλλού όμως τα λεφτά πάνε χείμαρος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/15 21:05

      Κι εδώ ο Δήμος ? 60 εκατομμύρια δίσκοι λίγοι ήταν ? Κληρονόμοι υπάρχουν,τα δικαιώματα συνεχίζουν να εισπράττονται κανονικά,άρα...πού το πρόβλημα ? Άλλωστε με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου του ''δημοκράτη'' αλέξις (που είναι και το μοναδικό έργο που έχει να επιδείξει ο τσίριζα εδώ και 5 περίπου μήνες-εαν σφάλλω παρακαλώ διορθώστε με ) τα όποια αποθεματικά των Δήμων θα πάνε στις τσέπες των δανειστών ή μήπως κάνω λάθος ?
      Προσέχετε λίγο βρε παιδιά.Καταλαβαίνω οτι θέλεις να σχολιάσεις και εσύ κι ο καθένας αλλά μήπως-λέω μήπως-να βουτάμε λίγο την γλώσσα στο μυαλό και μετά να λέμε και να γράφουμε την γνώμη μας ,έ ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *