ροή ειδήσεων

Φιλοξενία Αυστριακών ταξιδιωτικών πρακτόρων στη Ρόδο



Πριν μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε το ταξίδι εξοικείωσης Αυστριακών ταξιδιωτικών πρακτόρων στη Ρόδο,...
με στόχο την ενημέρωσή τους για τις δυνατότητες που προσφέρει ο προορισμός για τη διοργάνωση ομαδικών ταξιδιών και incentives.
Το ταξίδι εξοικείωσης συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και την Aegean Airlines, με τη στήριξη των ξενοδοχείων Atrium Hotels (Atrium Palace και Atrium Platinum), στα οποία διέμεινε το γκρουπ και του γραφείου –DMC- Travel Exchange, το οποίο παρείχε μετακινήσεις και ημερήσια εκδρομή. Αυτό το ταξίδι εξοικείωσης διεξήχθη με την ευκαιρία του νέου προγράμματος πτήσεων της Aegean Airlines που συνδέει τη Βιέννη με τη Ρόδο κάθε Παρασκευή και Τρίτη.
Οι προσκεκλημένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, από σημαντικούς διοργανωτές ταξιδίων και γραφεία της Αυστρίας (μ.α. Columbus Reisen, Kuoni, Thomas Cook Neckermann, Raiffeisen Reisen, AX, Verkehrsbüro Ruefa) παρέμειναν στη Ρόδο το διάστημα 29 Μαϊου έως 2 Ιουνίου, ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, επισκέφθηκαν ξενοδοχειακές μονάδες και ενημερώθηκαν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και υποδομές.
Η φιλοξενία στηρίχθηκε ενεργά από τα ξενοδοχεία της Ρόδου στα οποία πραγματοποιήθηκαν inspections, και ειδικότερα τα ξενοδοχεία Atrium Palace, Atrium Platinum, Aldemar Resorts Amilia Mare, Grecotel Rhodos Royal, Lindos Memories Resort Beach και Rodos Palace Hotel, στα οποία το γκρουπ γευμάτισε.
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία των Ροδίων και τις ομορφιές του νησιού. «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τα ξενοδοχεία Atrium, όσο και το πρακτορείο Travel Exchange που συνέδραμαν καθοριστικά στην υλοποίηση του ταξιδιού, παρέχοντας ιδιαίτερα ποιοτικές υπηρεσίες, το Δήμο Ρόδου για τις διευκολύνσεις που παρείχε, την Αντιδήμαρχο Ρόδου, κα Χατζηλαζάρου, για το θερμό καλωσόρισμα του γκρουπ, καθώς και την Aegean Airlines για την άψογη συνεργασία», δήλωσε η κα. Αθηνά Μπαμπάκου, προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας, Ουγγαρίας και Ελβετίας. «Επίσης, θέλω να επισημάνω τον επαγγελματισμό των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που μας στήριξαν στην υλοποίηση αυτής της επίσκεψης και επέτρεψαν στους καλεσμένους να αποκομίσουν τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις». Λεζάντα συνημμένης φωτογραφίας:
Στιγμιότυπο πριν από την επίσκεψη στη Λίνδο. Από αριστερά εικονίζονται οι Mαίρη Λεμονή, Αθηνά Μπαμπάκου, Katharina Schultz, Detlev Geiser, Romana Schöfer, Gerlinde Pribitzer, Elisabeth Jakob, Sarah Schweitzer, Nicole Hassold, Conny Billmeier, Jasmin Franze, Lena Paulnsteiner.

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *