ροή ειδήσεων

Ξεκίνησε η έκθεση με τα ρούχα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην Καλλιθέα!


Ξεκίνησε σήμερα η μεγάλη έκθεση κοστουμιών από τις ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη... Στην έκθεση έχουν εκτεθεί πάνω από 30 κουστούμια μεταξύ αυτών και αυτά που φόρεσε στην ταινία "το δόλωμα" που γυρίστηκε στις πηγές Καλλιθέας. Η έκθεση πλαισιώνεται και από προσωπικά αντικείμενα της αείμνηστης σταρ, δηλαδή στην ουσία εκτίθεται και το καμαρίνι της, ενώ προβάλλεται ένα βίντεο με τις ταινίες της. Φιλοξενείται στο χώρο των Πηγών της Καλλιθέας, γύρω από την μεγάλη Ροτόντα. Η έκθεση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ΔΕΡΜΑΕ και με την αρωγή του Δήμου Ρόδου.

Η έκθεση που άνοιξε σήμερα Σάββατο 20 Ιουνίου το απόγευμα θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Θα είναι ανοιχτή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Τα κοστούμια της Αλίκης εκτέθηκαν για πρώτη φόρα στον πολυχώρο Αθηναϊδα στην Αθήνα, το 2013 στην Λάρισα και τώρα στην Ρόδο. Όπως συνέβη και στις προηγούμενες εκθέσεις έτσι και εδώ αναμένεται ότι η έκθεση θα συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και πλήθος κόσμου, μικρούς και μεγάλους φίλους της πολυαγαπημένης εθνικής μας σταρ.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, και οι συνεργάτες του, βρίσκεται στη Ρόδο από τις αρχές Ιουνίου για την καλύτερη προετοιμασία της έκθεσης.

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της «ΔΕΡΜΑΕ» κ. Γιάννης Κούρτης, η έκθεση αυτή είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε το μνημείο των πηγών της Καλλιθέας και τις δυνατότητες του να φιλοξενήσει πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις. Η έκθεση των κοστουμιών της αγαπημένης σταρ, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και των ΜΜΕ και θα είναι σημαντική προβολή για την Καλλιθέα.

topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *