ροή ειδήσεων

Φόβοι ότι πάσχει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενη νόσο το «μέντιουμ» στη Ρόδο



Σε πρώιμο στάδιο η έρευνα για τον βιασμό 17χρονης....

Ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, προσήχθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 50χρονος, που καταγγέλθηκε από μια 17χρονη, την οποία προσέγγισε προσποιούμενος το… μέντιουμ, για βιασμό.

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων DNA σε πειστήρια, που παρέδωσε η ανήλικη και συγκεκριμένα στα ρούχα και το εσώρουχο, που φορούσε αλλά και τα αποτελέσματα εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προχθές ο 50χρονος προκειμένου να διαπιστωθεί αν πάσχει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενη νόσο.

Από την ιατροδικαστική εξέταση, στην οποίαν υποβλήθηκε με καθυστέρηση ορισμένων ημερών η 17χρονη, δεν προέκυψαν σαφή ίχνη βιασμού παρά μόνο μια αμυχή στον λαιμό της.

Η υπόθεση, αν συνεκτιμηθεί και το ποινικό παρελθόν του κατηγορούμενου, κρίνεται σύμφωνα με τη Δημοκρατική - σε κάθε περίπτωση εξαιρετικά σοβαρή από τις αρχές.

Σημειώνεται ότι δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και δεν εκδόθηκε προχθές μετά την προσαγωγή του ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, αλλά ούτε και χθες, αφού κρίθηκε σκόπιμο να συμπληρωθεί η δικογραφία με κρίσιμα στοιχεία.

Η 17χρονη μαθήτρια είχε εκμυστηρευτεί σε μια συνομήλικη φίλη της τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην σχέση της με τον συνομήλικο σύντροφό της και εκείνη της γνώρισε τον 50χρονο, ο οποίος «ήξερε να λέει τα χαρτιά» και θα μπορούσε να την βοηθήσει.

Μετέβη μαζί της πριν από ένα μήνα στο σπίτι του, στην συνοικία του Αγίου Ιωάννη και εκεί της «είπε τα χαρτιά», διαβεβαιώνοντάς την μάλιστα ότι η σχέση της βαίνει καλώς και ότι θα οδηγηθεί σε γάμο με τον αγαπημένο της. Φέρεται μάλιστα να την «διαβεβαίωσε» ότι θα την βοηθούσε αυτός για να βελτιωθεί η σχέση της με τον σύντροφό της.

Δύο – τρείς μέρες μετά τον επισκέφθηκε εκ νέου για να της πει τα χαρτιά και έκτοτε μετέβαινε στην οικία του σχεδόν κάθε μέρα.

Όπως ισχυρίζεται η 17χρονη, την 11η Ιουνίου 2015 πήγε στην οικία του γιατί της είχε ζητήσει επίμονα από το τηλέφωνο να τον επισκεφθεί.

Στο σπίτι άνοιξε, όπως ισχυρίζεται, ένα μπουκάλι κρασί και άρχισαν να συζητούν, ενώ στην πορεία έχασε τις αισθήσεις της και βρέθηκε, όταν επανέκαμψε, σε κρεβάτι ξαπλωμένη.

Ο 50χρονος, όπως κατήγγειλε, της είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχο και βρισκόταν από πάνω της. Όταν αντέδρασε σθεναρώς, φωνάζοντας και αποθώντας τον, εκείνος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την έπιασε από το λαιμό και πιστεύει, διότι δεν είχε πλήρεις τις αισθήσεις της, ότι την βίασε.

Φέρεται μάλιστα στην πορεία να της έβαλε στο λαιμό ένα μαχαίρι και να της είπε ότι αν έλεγε το τι συνέβη σε οποιονδήποτε, θα αυτοκτονούσε! Του ορκίστηκε ότι θα κρατούσε μυστικό το τι συνέβη και τότε την άφησε να φύγει.

Απεκάλυψε στην πορεία τι συνέβη στη μητέρα της και την 13η Ιουνίου 2015 κατήγγειλε τον 50χρονο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Η 17χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς την οικία του με λεπτομέρεια, ενώ ισχυρίστηκε ότι της τηλεφώνησε δύο φορές μετά το συμβάν και στην τελευταία επικοινωνία τους ισχυρίστηκε ότι τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η ίδια πιθανολογεί ότι είχε ρίξει κάποια ουσία στο κρασί που της πρόσφερε.

Ο 50χρονος μάλιστα φέρεται να έχει επαφές και με άλλα κορίτσια ανήλικες και ενήλικες στις οποίες «λέει τα χαρτιά».

Η ανήλικη παρέδωσε στους αστυνομικούς το παντελόνι και το εσώρουχό της.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/6/15 13:02

    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΜΑΥΡΟΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΕΙΧΕ ΑΦΙΣΟΚΌΛΛΗΣΗ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *